AOC 27G4Xe vs 27G4X

eskisehirspor

Hectopat
Daha fazla  
27 inç 1080p monitör önermem ekran çok pixelleşiyor.
Onun yerine bunu almanız daha iyi olur:
İndirimdeyken kaçırmamanızı öneririm.

Ben de farkındayım hocam ve eğer siz de farkındaysanız ki öneri veya tavsiye istemedim. Sadece 2 monitörün arasındaki farkları merak ediyorum. Forumda postlarda biri G4X kesin kronik diyor diğeri G4XE de kroniğimsi cart curt diyor kesin şekilde yorumlayabilecek varsa yazabilir.
27 inç 1080p monitör önermem ekran çok pixelleşiyor.
Onun yerine bunu almanız daha iyi olur:
İndirimdeyken kaçırmamanızı öneririm.
Kesinlikle katılıyorum. 24G42E varken 27 inç almayın Full HD de görüntü hoş olmuyor. 2K ve üzeri için 27 daha uygun.

Ben de farkındayım hocam ve eğer siz de farkındaysanız ki öneri veya tavsiye istemedim. Sadece 2 monitörün arasındaki farkları merak ediyorum. Forumda postlarda biri G4X kesin kronik diyor diğeri G4Xe de kroniğimsi cart curt diyor kesin şekilde yorumlayabilecek varsa yazabilir.

G4X kronik bir monitör eğer illa ikisinden birisini alacaksanız direk elemeniz iyi olur.
G4XE hakkında bir fikrim yok ama ikisi de aynı monitörse muhtemelen o modelde de başa gelebilir.

G4X kronik bir monitör eğer illa ikisinden birisini alacaksanız direk elemeniz iyi olur.
G4XE hakkında bir fikrim yok ama ikisi de aynı monitörse muhtemelen o modelde de başa gelebilir.
Teşekkürler hocam G4XE hakkında ben de detaylı bir inceleme bulamadım o yüzden kararsız kaldım zaten onda da sıkıntı varsa mecburen 24G42E'ye yöneleceğim herhalde, 27 istesem bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı