AOC 2K 24.5 300Hz vs MSI 300Hz 0.5ms 1080p

Bu yorumunuz tamamiyle beni tatmin etti, AOC sipariş verdim. Sağ olun, vaktinizi ayırıp uzun uzadıya anlattınız çok teşekkür ederim.

Hocam bugün öğlen geldi, gece işten geldim bugün yani pazar günü test edip yazacağım.
24.5 inç 1080p 310hzlik modeli var bende, durumda göre iade düşünüyorum. 2K 16 inçlik ekrandan geçiş yaptığım için hemen hemen her şey çamur gibi gözüküyor.

Hocam sizin için gecikme değerleri önemliyse, bu monitörler iddia edilen değerleri vermeyebilir.

Son durum nedir hocam?
Hocam ben şimdi monitörü kurdum, ölü piksel vs. yok. Fakat 2K ilk defa kullanıyorum, windows simgeleri ve yazılar hafif bulanık görünüyor. Youtube'da 1080P video izliyorum 480p gibi görünüyor. 1080P'ye alışmışım sanırım, 2K'da devasa bir fark göremedim ben. Oyunlarda tamam biraz daha net bir görüntü var fakat öyle muazzam bir değişim yok gibi. Şu an için iade edeceğim gibi.

1440P'den memnun kalmayanı pek görmemiştim. Kaldı ki bu monitör 24.5inç boyutunda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışında 1440p artık 1080p olarak görülüyor. 1080p ise eski çağda kaldı artık.

Ben laptop ekranından bu modelin 1080plisine geçince şok oldum şok millet bu ekranlara nasıl bakabiliyor diye. İade edip ömür boyu laptop ekranı kullanacağım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…