AOC 31,5" C32G1 1 ms 144 Hz nasıldır?

efexan122

Hectopat

AOC 31,5" C32G1 1ms 144Hz HDMI, VGA, DPPort FreeSync Curved Gaming Monitör

Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Fiyat uygun geldi bana ama incelemesini bulamadım.

31,5" ve 1080p olduğu için piksel sayarsınız diye düşünüyorum. 24 inçten sonra 1080p görüntü bozulmaya başlıyor. Bu monitörde bozulma maksimum seviyeye çıkar bence. Önermiyorum.

31,5" ve 1080p olduğu için piksel sayarsınız diye düşünüyorum. 24 inçten sonra 1080p görüntü bozulmaya başlıyor. Bu monitörde bozulma maksimum seviyeye çıkar bence. Önermiyorum.
katılıyorum.

Oyun oynamayı düşünüyorsanız çok büyük olduğunu söylemem gerek. Oyun oynarken kafanızı çevirmeden ve gözlerinizi aşırı oynatmadan tüm ekranı görebilmek gerek bence.

Ayrıca 1080p ile bu kadar geniş bir ekranda elde edeceğiniz yoğunluk hiç tatmin edici olmayacaktır.

bütün yorumlar için çok teşekkür ediyorum, aydınlatıcı oldu gerçekten. 24" çok küçük gibi geliyor, O yüzden 27" bir şeyler bakayım ben...

bütün yorumlar için çok teşekkür ediyorum, aydınlatıcı oldu gerçekten. 24" çok küçük gibi geliyor, O yüzden 27" bir şeyler bakayım ben...
Full HD için de 27 inç büyük. Tavsiye etmiyorum. Ayrıca Full HD görüntü teknolojisi devri bitiyor artık. Monitör uzun yıllarca kullanılan da bir ürün. Minimum 1440p çözünürlüklü monitörlere yönelmenizde fayda var.

Son düzenleme:
yeni sistem topluyorum aslında dediğiniz daha mantıklı.. Rx 5700Xt ya da Rtx 2070S alacağım kart olarak, 1440p daha uygun görünüyor. ama 24" küçük kalır mı diye korkuyorum aslında...

1080p çözünürlükte 24" den sonra arkadaşların dediği gibi görüntü çok büyük görünüyor pikselleri sayarsın. Bende Viewsonic VX2776 vardı. Monitör çok estetik ve güzeldi fakat oyun oynarken 1080p de hiç tat vermiyordu çok büyük görünüyordu. 31" de düşünemiyorum bile. 27" ve daha büyük modellerde min. 2k kullanılmalı bence.

yeni sistem topluyorum aslında dediğiniz daha mantıklı.. Rx 5700Xt ya da Rtx 2070S alacağım kart olarak, 1440p daha uygun görünüyor. ama 24" küçük kalır mı diye korkuyorum aslında...
Bütçeniz ne kadar acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…