AOC 34” CU34G2XP/BK 1ms 180Hz alınır mı?

Bütçe
15000

kharmankaya

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
AOC 34” CU34G2XP/BK 1MS 180HZ WQHD HDMI
Merhaba arkadaşlar, bu monitör nasıldır bilginiz veya sahip olan var mıdır? 2 videosunu izledim olumlu yorumlarla karşılaştım sadece birisi AOC önermem çok fazla servise gittim geldim demiş. Önerileriniz varsa beklerim. İstediğim 32-34 inc 2K monitör. Bütçem maksimum 13-15k arası. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

AOC 34” CU34G2XP/BK 1ms 180Hz WQHD HDMI.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben şunu kullanıyorum
istersen g6 da var

Fikirlerin için teşekkür ederim. G6 da ghosting olayı var yazıyor bazı yerlerde. AOC ile G6 arasında kaldım :/

Merhaba AOC monitörü satın aldım ve iyi ki almışım diyorum. Alacak kişilere kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Hocam bende almayı düşünüyorum bu monitörü fakat gamepower wq34 ile bunun arasında kaldım sizce gamepower monitör konusunda iyi mi?

Fikirlerin için teşekkür ederim. G6 da ghosting olayı var yazıyor bazı yerlerde. AOC ile G6 arasında kaldım. :/

Merhaba AOC monitörü satın aldım ve iyi ki almışım diyorum. Alacak kişilere kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam merhaba acaba deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bende MSI MAG 342CQR ve AOC CU34G2XP/BK arasında kaldım.

Fikirlerin için teşekkür ederim. G6 da ghosting olayı var yazıyor bazı yerlerde. AOC ile G6 arasında kaldım. :/

Hocam merhaba bende kendi monitörümü garantiye vermiştim 24g2spu/bk değişimde bu monitör verildi monitörden memnun musunuz ghosting durumu falan var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı