chillmawx Hectopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, ilk defa masaüstü PC topladım ve monitör olarak AOC'un monitörünü aldım. 75 Hz 1ms. Merak ettiğim bir şey var. Hem DVI hem HDMI kablosunu takmalı mıyım yoksa sadece HDMI yeterli mi? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar, ilk defa masaüstü PC topladım ve monitör olarak AOC'un monitörünü aldım. 75 Hz 1ms. Merak ettiğim bir şey var. Hem DVI hem HDMI kablosunu takmalı mıyım yoksa sadece HDMI yeterli mi? Yardımcı olursanız sevinirim
V visionb Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2017 #2 Sadece HDMI yeterli. DVI ile HDMI arasindaki fark DVI sadece goruntu iletir, HDMI hem ses hem goruntu.
Sadece HDMI yeterli. DVI ile HDMI arasindaki fark DVI sadece goruntu iletir, HDMI hem ses hem goruntu.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2017 #3 AOC G2260VWQ6 aldınız herhalde DP kablo ile bağlayın yoksa 75Hz yapamazsınız.