QuakeStar34
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar geçenlerde de ayrıntısı ile sormuştum fakat hiç etkileşim olmadı.
Sizden rica ediyorum bu 2 monitör arasında hangisini seçmeli ve neden? Bu sorulara cevap verirseniz çok sevinirim.
Sizden rica ediyorum bu 2 monitör arasında hangisini seçmeli ve neden? Bu sorulara cevap verirseniz çok sevinirim.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere AOC ve ASUS markalarının bu iki monitörü arasında kaldım. Öncelikle neler istediğimi, ne yapıp ne yapmayacağımı anlatayım da sizler belki de benim gözümden kaçan başka bir markanın farklı bir ürününü önerirsiniz.
Her şeyden evvel 2K oyunculuk için bir monitör arıyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim. Ben eminim ki bu başlık benim gibi birçok arkadaşa da yardımcı olacaktır. İyi Sosyal'ler
- 2K 2560x1440.
- 27"
- NVIDIA RTX ekran kartlı sistem toplayacağım. Bu yüzden G-Sync.
- Hz olarak 120'nin altında istemiyorum.
- Curved veya düz olabilir.
- Ağırlıklı olarak hikaye bazlı, tek oyunculu, RTS gibi oyunlar oynayacağım fakat arada LOL gibi mücadeleci oyunlarda tercih ediyorum. Bu bakımdan IPS panel deneyimim olmadı ancak üzmez ve hatta TN panelden senin için daha da iyidir diyorsanız bunu da değerlendiririm. 1ms ile 4ms gecikme değerlerinin açıkcası göze ne kadar rahatsız edici fark oluşturduğunu kendim görmedim.
- RGB beklentim yok.
- En büyük beklentim bütçem 6500TL'ye kadar. Bu kadar para vermişken görüntü özellikleri, servis imkanı, garanti desteği vs beni tatmin edecek (evet ben buna para verdim ve iyi ki de vermişim dedirtecek. ) Bir monitör arıyorum.
- Duvara bağlayıp kullanmayacağım.
- 3D veya görüntü işleme için kullanmayacağım.
- Dikey kullanım veya çift monitör yapmayacağım.
![]()
Son düzenleyen: Moderatör: