Bu monitör yeni mi çıktı herhangi bir bilgi bulamadım. Şu anda VA'nın kralı G65B'dir, genelde 7-8k olan monitörünlerin VA kalitesi iyi olmuyor.
@bluerr hoca bir baksın.
Anladım. O halde Legion R27QE al derim ben. VA şart değilse tabii, şahsen ben de kaliteli VA'yı tercih ederim.G65B şu an 12K civarında yeni çıktığı hakkında bir fikrim yok mahalle bilgisayarcısında monitör.
Görüntü kalitesi fena değil ama ghosting fazla.
Eki Görüntüle 2526748
VA istiyorsan 25G3zm daha iyi bir seçenek:
Eki Görüntüle 2526749![]()
AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunun Ghosting'i belirgin şekilde daha az, ayrıca renk gamutu biraz daha iyi.
Bu da G65B'den ama bu monitör çoğu IPS'ten bile hızlı.
Eki Görüntüle 2526751
25G3ZM de sıkıntı olmaz. OSD menüsünden response time ayarını medium yapın.Ben pek anlamıyorum ama bu ghosting ayda yılda bir oynadıgım CS2'de çok belli olur mu attığınız 1080p 1440p alsam daha iyi olur daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum bu aralar.
25G3zm de sıkıntı olmaz. OSD menüsünden response time ayarını medium yapın.
Eğer 2K istiyorsanız bu bütçede IPS daha mantıklı olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.