AOC Agon Pro AG276QZD2 gri renklerde titreme yapıyor

Ergün Mert

Kilopat
Monitörüm AOC Agon Pro AG276QZD2. ilk başta Valorant'ta maç içerisinde ESC'ye bastıktan sonra fareyi arkadaşlar sekmesinde gezdirirken arka planda bu dalgalanmayı gördüm. Şimdi de HDR kalibrasyonu yaparken parlaklığı yavaş yavaş kısarken fark ettim, bunun nedeni nedir? Monitöre bir şey olacağından korktuğum için neredeyse bütün korumalar açık kullanıyorum her uyarı verdiğinde piksel yenileme yapıyorum ayrıca dikkat etmem gereken bir konu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
c24g1 modeli vardı ondada aynısı oluyordu.

Oled monitörlerin çoğunda bu durum mevcut. Vrr flicker diye aratırsanız konuları görürsünüz. Sağlıklı sabit fps alabileceğiniz bir kartınız varsa fps sabitlemeyi deneyin.
Bu arada ben de bu monitöre bakıyordum. Renkler nasıl, memnun musunuz?

Oled monitörlerin çoğunda bu durum mevcut. Vrr flicker diye aratırsanız konuları görürsünüz. Sağlıklı sabit fps alabileceğiniz bir kartınız varsa fps sabitlemeyi deneyin.
Bu arada ben de bu monitöre bakıyordum. Renkler nasıl, memnun musunuz?
Bende fps ile alakalı bir durum olmadı umarım da olmaz renkler gayet iyi hdr açınca soluklaşıyor anlamadım, kalibre etsem de sdr kadar iyi görünmüyor. Piyasadaki çoğu oled monitör aynı paneli kullanıyor diye biliyorum Aoc da son nesil qd-oled paneli kullanıyor bu modelde. Yanlışım varsa düzeltin lütfen

vrr flicker için bu videodaki renklere tek tek baktım hatta parlaklığıda azaltıp arttırdım herhangi bir titreme yok renklerde çok güzel bence sorun windowsun hdr ı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı