C Chuguera Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 24 26 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi daha 4 gün önce aldım ama sadece CoD ve LoL'e girdiğimde ekranın köşelerinde garip bir parlama oluyor arada ve bazen bakıyorum 144 Hz'den 60 Hz'ye alıyor ekran kendini, DP kablosu kullanıyorum.
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi daha 4 gün önce aldım ama sadece CoD ve LoL'e girdiğimde ekranın köşelerinde garip bir parlama oluyor arada ve bazen bakıyorum 144 Hz'den 60 Hz'ye alıyor ekran kendini, DP kablosu kullanıyorum.
seriouspotato Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #2 HDMI ile bağlayıp 120hz görüntü almayı deneyebilirsiniz.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 26 Eylül 2020 #3 Bu monitörle ilgili sürekli şikayet var sanırım kronik sorunlu. İade etmeye çalışın.
MrDentist Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 965 Çözümler 22 26 Eylül 2020 #4 seriouspotato dedi: HDMI ile bağlayıp 120hz görüntü almayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi HDMI kablosu 144hz verebiliyor.
seriouspotato dedi: HDMI ile bağlayıp 120hz görüntü almayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi HDMI kablosu 144hz verebiliyor.
C Chuguera Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 24 26 Eylül 2020 #5 seriouspotato dedi: HDMI ile bağlayıp 120hz görüntü almayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... vermesi gereken performansı alamadığım zaman bi analamı yokki 120 hz almanın Marla Singer dedi: Bu monitörle ilgili sürekli şikayet var sanırım kronik sorunlu. İade etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... bu monitörde çok fazla şikayet görmediğim için almıştım
seriouspotato dedi: HDMI ile bağlayıp 120hz görüntü almayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... vermesi gereken performansı alamadığım zaman bi analamı yokki 120 hz almanın Marla Singer dedi: Bu monitörle ilgili sürekli şikayet var sanırım kronik sorunlu. İade etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... bu monitörde çok fazla şikayet görmediğim için almıştım