Brynquadel Kilopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 160 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #11 enesxq dedi: Ghosting sorunlu pişmanlıktan başka bir şey değil sadece bu modeli için söylüyorum daha önce kullandım iade ettim isteyen alır. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum. Evet ghosting var ama kavisli neredeyse tüm monitörlerde var bu durum.
enesxq dedi: Ghosting sorunlu pişmanlıktan başka bir şey değil sadece bu modeli için söylüyorum daha önce kullandım iade ettim isteyen alır. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum. Evet ghosting var ama kavisli neredeyse tüm monitörlerde var bu durum.
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 728 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 30 Ocak 2022 #12 enesxq dedi: Siz daha önce IPS panel kullanmadınız o zaman ghosting fark etmiyorsunuz bile ama IPS'ten o panele geçenler farkı deli gibi anlıyor. Genişletmek için tıkla... En az ghosting hangi panelde olur VA IPS TN?
enesxq dedi: Siz daha önce IPS panel kullanmadınız o zaman ghosting fark etmiyorsunuz bile ama IPS'ten o panele geçenler farkı deli gibi anlıyor. Genişletmek için tıkla... En az ghosting hangi panelde olur VA IPS TN?
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 30 Ocak 2022 #13 CüneyttK dedi: En az ghosting hangi panelde olur VA IPS TN? Genişletmek için tıkla... TN.
Brynquadel Kilopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 160 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #14 CüneyttK dedi: En az ghosting hangi panelde olur VA IPS TN? Genişletmek için tıkla... enesxq dedi: TN. Genişletmek için tıkla... TN de kullanılmaz bu zamanda.
CüneyttK dedi: En az ghosting hangi panelde olur VA IPS TN? Genişletmek için tıkla... enesxq dedi: TN. Genişletmek için tıkla... TN de kullanılmaz bu zamanda.