AOC C24G1 1830 TL'ye alınır mı?

Bütçe
2000

yakuph.01

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
AOC C24G1 144Hz 1ms VA Panel
Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylı inceleme için bu videoya bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Işık sızması, ölü piksel gibi sorunları olduğunu okumuştum fakat bu şans işi. Size herhangi bir sıkıntısı olmadan da gelebilir. Ürün elinize ulaştığında ölü piksel testi yapın ve ışık sızması var mı yok mu diye bakın. Sıkıntı yoksa kullanabilirsiniz fakat sıkıntı olursa iade edin. 1830TL'ye şuan ki durumda fiyatını hak eden ürünlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum.

Açılan diğer konularda sorunlu bir model olduğu belirtilmiş. Zaten İtopya'nın indirim yaptığı ürünün sorunsuz olma ihtimali de piyango kazanmakla eşdeğerdir. Siparişi iptal edip bu monitörü öneririm. VA olmasına rağmen renkleri çok güzel gösterir. Bütçe biraz daha artarsa IPS olarak bunu da önerebilirim.

Detaylı inceleme için bu videoya bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Işık sızması, ölü piksel gibi sorunları olduğunu okumuştum fakat bu şans işi. Size herhangi bir sıkıntısı olmadan da gelebilir. Ürün elinize ulaştığında ölü piksel testi yapın ve ışık sızması var mı yok mu diye bakın. Sıkıntı yoksa kullanabilirsiniz fakat sıkıntı olursa iade edin. 1830TL'ye şuan ki durumda fiyatını hak eden ürünlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum.

@Silinen üye Peki teşekkür ederim tavsiyeniz için.
@Pluxy01 Ben de o monitörleri beğendim gerçekten ama bütçemi maksimum bu ürüne kullandım maalesef onları alamayacağım test edip eğer sorun yaşarsam iade etmeyi düşünüyorum henüz. Tavsiyesiniz için de ayrıca teşekkür ederim
@Pluxy01 hocam bir de emin olamadım diye tekrar forumlara baktım arızalı olduğu 1 kere söylenmiş sadece

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı