AOC C24G1 1ms özelliği nasıl aktif hale getirilir?

Khallesii

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. AOC C24G1 model bir monitörüm var. Okuduğum kadarıyla 1ms MPRT ve 4ms GtG bir monitor fakat UFO testine baktığımda ms değerm MPRT için 6.4, bunu acaba 1Ms'e düşürmenin bir yolu var mıdır ayarları ile? Monitor ayarlarında OverDrive ve MBR isimli iki ayar var fakat tam olarak nasıl oynamam gerektiğini bilmiyorum. OverDrive modunda 4 seçenek var Weak, Medium, Strong ve Boost. Boost hariç hiçbirinde ekranda bir değişiklik olmuyor ve UFO testinde yine 6.4 sonucunu alıyorum. Boost modunda parlaklık ciddi ölçüde azalıyor ama testte yine ms sonucu aynı oluyor.

Merhaba. AOC C24G1 model bir monitörüm var. Okuduğum kadarıyla 1ms MPRT ve 4ms GtG bir monitor fakat UFO testine baktığımda ms değerm MPRT için 6.4, bunu acaba 1Ms'e düşürmenin bir yolu var mıdır ayarları ile? Monitor ayarlarında OverDrive ve MBR isimli iki ayar var fakat tam olarak nasıl oynamam gerektiğini bilmiyorum. OverDrive modunda 4 seçenek var Weak, Medium, Strong ve Boost. Boost hariç hiçbirinde ekranda bir değişiklik olmuyor ve UFO testinde yine 6.4 sonucunu alıyorum. Boost modunda parlaklık ciddi ölçüde azalıyor ama testte yine ms sonucu aynı oluyor.
OverDrive strong alman gerek ms düşmesi için parlaklık düşünce konstrat ile parlaklığı yükseltebilirsin düşük input lag var ise onuda aç giriş geçikmesi olarak geçer.

OverDrive modunu en yükseğe çekmek her zaman en iyi performansı sağlamaz. Misal en yüksek ayara çekersin ama bir kademe düşük olandan daha çok ghosting veya inverse ghosting yaşamaya başlarsın gibi gibi. En az ghostingi hangi ayar sağlıyorsa onu kullan.

UfoTest yaparken "Dama Tahtası Boyutu" ayarı kaç pixel yaptın ?

UfoTest yaparken "Dama Tahtası Boyutu" ayarı kaç pixel yaptın ?
1665523780819.png

O iki ayarda 1 olması gerek. Yukarıda ki açıklamada yazıyor.ü

Edit, belki yanılıyor olabilirim ama ben öyle anladım. Şahsen ben default yaparken 16ms fln çıkıyor. 1 yaptığım zaman 0.7 ms oluyor.

"- Strobe arka ışık teknolojileri (örneğin ULMB ve LightBoost ) genellikle 1 ms ila 2 ms arasında MPRT değerlerine sahiptir ve ölçmek için Dama Tahtası Boyutunun 1 veya 2 olmasını gerektirebilir."

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı