AOC C24G1 alınır mı?

Tamer_Arbl

Centipat
Bu monitörü almayı düşünüyorum, oynadığım oyunlar R6, ETS, Forza, LoL tarzı oyunlar oynuyorum. Sizce benim ihtiyacımı karşılar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim kullanıyorum, 10-11 ay olmuştur. Gayet memnunum, birkaç ayar ile birçok IPS panelden iyi renklere sahip olabilirsiniz. Ancak ölü piksel olayı şans meselesi, zira alan kişilerin neredeyse yarısı bu durumdan muzdarip. O yüzden test etmeden almayın derim, ek olarak ışık sızması biraz olacaktır onu göz ardı etmeniz gerekmekte. Ne kadara alacaksınız? Belki o fiyata daha mantıklı monitörler bulabiliriz.

500 TL kalıyor, mouse öneri konusu açarsanız yardımcı olabiliriz.

Uzun süredir AOC C32G1 kullanıyorum. Ne ölü piksel ne de herhangi başka bir problem ile karşılaşmadan kullanıyorum. 24" modelinin de iyi olduğuna eminim.

Merhaba AOC C24G1 Modelini kullanıyorum alalı 2 ay oldu.Ben hiçbir sıkıntısını görmedim sizin dediğiniz oyunları fazlasıyla karşılar ben memnunum,sormak istediğiniz sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…