AOC C24G1 Alınır mı?

Cpt.semihaksoy

Hectopat
Daha fazla  
1ms 75 Hz monitörümü 144 Hz'e geçmek için sattım. Normalde 2 el TN panel FreeSync'li bir model almayı düşünüyordum fakat dolanırken linkteki ürün dikkatimi çekti. Hem 144hz, hem VA panel, hem 1Ms, hem freesync hem de curved daha ne olsun dedim. Biraz araştırayım dedim fakat pek Türkçe kaynağa rastlamadım. Yabancı sitelerden öğrendiğim kadarıyla başarılı bir monitör fakat kullananlardan bilgi almak istedim.

AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1MS Freesync Full HD Curved Gaming Monitör | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında VA olsun TN olsun diye bir takıntım yok da aynı düz ekran TN panel yerine aynı paraya curved VA panel daha mantıklı geliyor. Hele de 1 ms, FreeSync ve 144hz ile

Peki yok mu koca forumda kullanan

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan bakabilirsiniz, Samsung'un modeline güzel bir alternatif alınır bence. Yeni bir model kullanan olmaması doğal.

Eğer ben yanlış anlamadıysam videoda renk kalitesinin iyi olduğunu ama bazı fabrikasyon hatalarını ayarlardan düzeltmek gerektiği, tepki süresinin TN panel kadar iyi olmadığı söylenmiş.

Va panelde daha canlı ve doygun renkleri alırsınız o kadar para verip tn panel almanızı önermem.

selamlar bende var fakat bi türlü hoparlörlerini etkinleştiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…