AOC C24G1 Alınır mı?

G-Menu Aoc un geliştirmiş olduğu bir sistem monitör tuşlarına basmadan fps moba film modlarına geçiş sağlıyor.Ama bende sorun yaşattı aynısı sizde olurmu bilemicem.
Pek önemli değilmiş. Sanırım son monitörü indirimli olarak ben aldım hayırlısı bakalım haftaya elimde olur teşekkürler yorumların için.
Pek önemli değilmiş. Sanırım son monitörü indirimli olarak ben aldım hayırlısı bakalım haftaya elimde olur teşekkürler yorumların için.
Hocam müsait olursanız bana monitörün tabanının fotoğrafını atabilir misiniz. En alt parçanın arka tarafı yanı metal olan kısmının fotoğrafını.

Son düzenleme:
Monitörü aldınız mı ben de almayı düşünüyorum ama şu monitörde dikkatimi çekti fiyatı da 100 tl civarında daha düşük sizce hangisi alınmalı.

Monitörü aldınız mı ben de almayı düşünüyorum ama şu monitörde dikkatimi çekti fiyatı da 100 tl civarında daha düşük sizce hangisi alınmalı.
Ben aldım. Bu monitör gayet iyi. İstediğin açıya ayarlayabiliyorsun. Viewsonic'de aşağı yukarı ayarlanmıyor. Tek eksiği hoparlörü yok sana sorun değilse bence bunu al kesinlikle başka karşılaştırılacak ürün yok bunla. Bu arada 1400 TL'ye düşmüş fiyatı yeni gördüm kaçırma 1500 TL'ye almıştım ben.

Monitörle birlikte rx590 lı bir sitem ile almayı düşünüyorum sizce 144hz uygun mudur?

Bende bu monitörü satın aldım. Bugün elime ulaştı 2 adet gri nokta galiba ölü piksel çıktı resimlerle beraber mail atıp iade talebi oluşturdum. Umarım satın alanlar aynı durumla karşılaşmaz.

Bende bu monitörü satın aldım. Bugün elime ulaştı 2 adet gri nokta galiba ölü piksel çıktı resimlerle beraber mail atıp iade talebi oluşturdum. Umarım satın alanlar aynı durumla karşılaşmaz.
Ben şuana kadar bir sorun yaşamadım ilk parti mallarda piksel hatası var dediler ben yurt dışından gelmesini bekledim.

Valla şansıma ben yaşadım mail dönüş atmışlar incelemeye gönderelim diye
Uğraşacağız anlaşılan.

İtopyadan satın aldım hocam.
Keşke test ettirseydin ben konuştum test ettiler piksel hatası çıksaydı aynı anda değişim vericektiler.İnşallah çözersin diğer konuma bak viewsonic monitörde direk hakem heyetine belgeleri yükledim iade aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…