Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 23 Nisan 2020 #1 Evet monitör G-Sync yi direkt olarak desteklemiyor fakat Nvdia nın yeni yazılımı sayesinde G-Sync uyumlu çalışıyor. 1 haftadır kendisini test etmeme rağmen ufak bir yırtılma bile olmadı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Evet monitör G-Sync yi direkt olarak desteklemiyor fakat Nvdia nın yeni yazılımı sayesinde G-Sync uyumlu çalışıyor. 1 haftadır kendisini test etmeme rağmen ufak bir yırtılma bile olmadı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.318 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 23 Nisan 2020 #2 Evet arkadaşlar monitörü tattık, hayırlı kullanımlar. Afiyet olsun.
Knacks Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 29 10 Mayıs 2020 #3 Dostlar selam.GTX750TI OC 2GB Strix Edition'a sahibim.Kartın üzerinde G-Sync Ready yazıyor.Sanırım G-Sync destekli.Monitörüm de C24G1.Fakat Nvidia denetim masasında G-Sync yeri gözükmüyor? Neden olabilir??
Dostlar selam.GTX750TI OC 2GB Strix Edition'a sahibim.Kartın üzerinde G-Sync Ready yazıyor.Sanırım G-Sync destekli.Monitörüm de C24G1.Fakat Nvidia denetim masasında G-Sync yeri gözükmüyor? Neden olabilir??
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 12 Mayıs 2020 #4 Knacks dedi: Dostlar selam.GTX750TI OC 2GB Strix Edition'a sahibim.Kartın üzerinde G-Sync Ready yazıyor.Sanırım G-Sync destekli.Monitörüm de C24G1.Fakat Nvidia denetim masasında G-Sync yeri gözükmüyor? Neden olabilir?? Genişletmek için tıkla... Sadece GTX 10xx, GTX 16xx ve RTX 2xxx serilerinde Freesync üzerinden G-Sync açabilirsiniz.
Knacks dedi: Dostlar selam.GTX750TI OC 2GB Strix Edition'a sahibim.Kartın üzerinde G-Sync Ready yazıyor.Sanırım G-Sync destekli.Monitörüm de C24G1.Fakat Nvidia denetim masasında G-Sync yeri gözükmüyor? Neden olabilir?? Genişletmek için tıkla... Sadece GTX 10xx, GTX 16xx ve RTX 2xxx serilerinde Freesync üzerinden G-Sync açabilirsiniz.