AOC C24G1 G-Sync ayarları açılmıyor

Anaesthetica

Megapat
Daha fazla  
Selam,

AOC C24G1 monitör var. Ekran kartı da ROG STRIX 2060, internette biraz araştırdım ve herkes G-Sync öneriyor fakat ben bu ayarı tam olarak nasıl yaparım ve ne gibi faydalarını görürüm tam olarak bilgim yok. Monitör'un ayarında FreeSync off gözüküyor ama G-Sync'e dair herhangi bir şeye denk gelmedim, sizlerden konu ile ilgili fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• 1607618591498.png
    1607618591498.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

AOC C24G1 monitör var. Ekran kartı da ROG STRIX 2060, internette biraz araştırdım ve herkes G-Sync öneriyor fakat ben bu ayarı tam olarak nasıl yaparım ve ne gibi faydalarını görürüm tam olarak bilgim yok. Monitör'un ayarında FreeSync off gözüküyor ama G-Sync'e dair herhangi bir şeye denk gelmedim, sizlerden konu ile ilgili fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Az önce yanlış bilgi vermişim. Şimdi yazdığımı deneyin. G-Sync'i açmak için FreeSync'i açman gerekiyor yoksa NVIDIA denetim masasında gözükmez.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı