AOC C24G1 Görüntü Bulanıklığı

Belki bu sorunu yaşayıp çözemeyen arkadaşlar olur. Aynı sorun bende de vardı yazılar bulanık gözüküyordu. nvdia denetim masasındaki masaüstü boyutu ve konumu ayarlarda tam ekran veya en boy yapıp uygula diyince sorun çözüldü bende basit ama başka sorunlara odaklanınca bulamıyor insan bol şans

Dosya Ekleri

• nvdia.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 282
TN panele alışmış insan VA panele alışamıyor.VA panel bir monitör aldım 1 hafta dayanabildim aşırı soguk ve cansız geldi renkler.Net gözükmemesi cabası.Marka kalitesizliği diye düşünmüştüm ama TN panelden VA panele geçen herkes bu sorunu yaşıyor.

Merhaba. Bende AOC C24G1 monitör kullanıyorum. Ne gibi bir sorun var tam olarak anlayamadın. Sorunu çözdünüz mü?

Benim kindede OverDrive ayarını açınca acayip gölgelenme ve oluyordu ve sadece gri renkde oluyordu yani Discord ve Steam gibi gri temaya sahip yerlerde. Sizde de bazı ayarları açınca böyle mouse arkasından gölge geliyorsa iade edin paneli arızalıdır. Bende Vatan'dan almıştım direk iade edip yenisini aldık. Değişim kabul etmiyormuş firma.

Biraz konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun bende de var 2 aydan fazla oldu İncehesap'tan almıştım. Dediğiniz gibi Steam da falan gölge geliyor gri ve siyah temalarda çok rahatsız edici oluyor. İade alırlar mı acaba? Ya da garantiye yollasam.

Ben vatana iade ettim.
Yeniden aldım Vatan'dan almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…