AOC C24G1 hayalet ekran

ByEATR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba forum sakinleri, 20 Nisan 2020 tarihinde AOC C24G1 23.6" 1ms 144Hz FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com bu monitörü satın aldım.
Monitörde resimlerde gördüğünüz problem oluştu. YouTube'da siyah bir video açıp tam ekrana aldım ve öyle çektim resimleri. Film izlerken veya oyun oynarken belli oluyor. Garantisi devam ediyor. Ürünü tecpro isimli teknik servise yollayacağım. Sizce bu problem kullanıcı hatası mıdır? Tamiri ya da değişimi mümkün müdür?

Dosya Ekleri

• IMG_20211231_031035.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20211231_031011.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
Ben mi yanlış görüyorum yoksa attığınız fotoğraflarda ki resimler monitörün masaüstündeki hali mi?

Ben mi yanlış görüyorum yoksa attığınız fotoğraflarda ki resimler monitörün masaüstündeki hali mi?

Maalesef masaüstündeki hali değil. YouTube'dan tam ekran siyah bir video açtım ama gördüğünüz gibi hayalet ekran dedikleri olay olmuş. Windows logosu, taskbar vs. belli oluyor

Maalesef masaüstündeki hali değil. YouTube'dan tam ekran siyah bir video açtım ama gördüğünüz gibi hayalet ekran dedikleri olay olmuş. Windows logosu, taskbar vs. belli oluyor

Anladım kalıcı bir hasar olabilir en mantıklısı servise göndermektir belliki üretici firma hatalı ürün göndermiş değişim yaparlar.

@JohnnySilverhand77
Monitörü Tecpro isimli teknik servise yollamıştım. Monitörümün hazır olduğuna dair SMS Aldım. Bu kadar çabuk beklemiyordum çok hızlılar. Arıza: LCD Panel değişimi yapıldı. Umarım monitörüm geldiğinde bu sorun düzelmiş olur kargo aşamasında şuan bekliyorum.

Hayırlı uğurlu olsun hocam bu tarz fabrika hatalı ürünlerde mecbur hızlı olmak zorundalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…