AOC C24G1 Işık Sızması ve Ölü Piksel Sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ticari Bankacılık
Arkadaşlar Merhaba,

Monitörü ilk aldığım zamanlar az bir ışık sızması vardı hiç problem etmedim fakat ışık sızması her köşeye yayıldı ve 4 gün önce 1 adet siyah ölü piksel ile karşılaştım. Garanti firmasını araştırdım TECPRO diye firma fakat haklarında yazılanlardan çok korktuğum için Avrupa firmasıyla iletişime geçtim ve bana otomatik Türkçe cevap verdiler. Bu sefer de Amerika ile iletişime geçtim mail attım cevap bekliyorum.

Not: Firmaya mail attım problem olmayacağını yetkili olduklarını ve bize güvenin tarzı cevaplar aldım.

Bir sürü konusu var yani ne yapsam bilemedim. Var mı bu firmaya ürün gönderen bir arkadaş yardımcı olabilecek ?

Göndereceğim ürün mouse, klavye hatta anakart, işlemci bile olsa benim için sıkıntı yok fakat monitör bu yani. Çizerler bir şey ederler ise ne yapacağım çoğu firma tamir adı altında monitörleri açıyor düzelttik deyip işlem uygulamasa bile geri gönderiyor.

İade etmekten başka yapılcak bir şey yok umarım halledersiniz

İade etmekten başka yapılcak bir şey yok umarım halledersiniz

2 ay oldu alalı dostum yani ilk aldığım zamanlarda dediğim gibi ışık sızması çok azdı 2 ay geçtikten sonra yayılmaya başladı. Siyah ölü piksele normalde direk değişim deniyor kendi sitesinde ama garanti firması gönderin bakalım tarzı yorumlar yapıyor sadece.

Telefon numarası vardır mutlaka arayın ve ürünün sorununu anlatıp iade talebinde bulunduğunuzu söyleyin.

Telefon numarası vardır mutlaka arayın ve ürünün sorununu anlatıp iade talebinde bulunduğunuzu söyleyin.

Telefon ile ulaştım her gün çalışmadıkları için bana mail adresini gönderdiler bende orayla iletişime geçtim. İade hakkında bir şey yazmadım fakat kendilerine tekrar mail atıp iade etmek istediğimi belirtirsem bir sonuca ulaşamayacağım kanaatindeyim.

İade almak zorundalar. Kimsenin kimseye bozuk ürün satıp iade almama gibi bir lüksü yok gerekirse kaymakamlığa vs gidersiniz yasal yollardan çözersiniz merak etmeyin.

Öncelikle geçmiş olsun hocam, teknoloji işi şans işidir.
Neredeyse hiçbir firma 1 ölü pikselde değişim yapmıyor, 2 ay geçmeseydi iade ederdiniz
Ölü piksel çok rahatsız ediyor mu? Işık sızması ne tür seviyede?

İade almak zorundalar. Kimsenin kimseye bozuk ürün satıp iade almama gibi bir lüksü yok gerekirse kaymakamlığa vs gidersiniz yasal yollardan çözersiniz merak etmeyin.

Mail atmış bulunmaktayım bakalım ne diye dönüş yapacaklar olmadı tüketici hakem heyetine başvuru yapmam gerekebilir. Ürünümde çizik bile yok gözüm gibi bakıyorum ama AOC beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı.
Her köşesinden saçıyor diyebilirim.

Dosya Ekleri

• 3e7b86f9-6613-4f91-af1b-678797621f79.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…