ututututuu Hectopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz renk ayarları var mı? Daha canlı olması için ya da daha iyi bir ayar önerileriniz nelerdir? Dosya Ekleri sfsfsfs.png 50,5 KB · Görüntüleme: 207
Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz renk ayarları var mı? Daha canlı olması için ya da daha iyi bir ayar önerileriniz nelerdir?
Bir Bardak Çay Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 462 Çözümler 1 6 Mart 2021 #2 Merhaba, Bendede aynı monitör var ve sanırım curved olduğu için ışık sızması var, ayarlara gelince oyuna göre ayarlıyorum.
Merhaba, Bendede aynı monitör var ve sanırım curved olduğu için ışık sızması var, ayarlara gelince oyuna göre ayarlıyorum.
ututututuu Hectopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #3 Bir Bardak Çay dedi: Merhaba, bende de aynı monitör var ve sanırım Curved olduğu için ışık sızması var, ayarlara gelince oyuna göre ayarlıyorum. Genişletmek için tıkla... Valorant için var mı bir öneriniz?
Bir Bardak Çay dedi: Merhaba, bende de aynı monitör var ve sanırım Curved olduğu için ışık sızması var, ayarlara gelince oyuna göre ayarlıyorum. Genişletmek için tıkla... Valorant için var mı bir öneriniz?