F FarukCK Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 34 13 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar AOC bin zeki mühendisleri DP kablosunu çıkartırken arkadan bastırmayı tutmak için parmak payı bırakmamış. Bende mecburen ittirerek çıkarmak zorundaydım ki bir anda kasası çizildi bu çizik nasıl gider? Cif sürdüm çıkmadı. Dosya Ekleri Screenshot_2020-06-13-15-47-56-121_com.miui.gallery.jpg 228,4 KB · Görüntüleme: 106 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2020
Arkadaşlar AOC bin zeki mühendisleri DP kablosunu çıkartırken arkadan bastırmayı tutmak için parmak payı bırakmamış. Bende mecburen ittirerek çıkarmak zorundaydım ki bir anda kasası çizildi bu çizik nasıl gider? Cif sürdüm çıkmadı.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Haziran 2020 #2 Gitmez fakat çok da dert etmeyin, önemli olan ekran paneline zarar gelmemesi, arka kısım'a o kadar da dikkat etmeye gerek yok açıkçası.
Gitmez fakat çok da dert etmeyin, önemli olan ekran paneline zarar gelmemesi, arka kısım'a o kadar da dikkat etmeye gerek yok açıkçası.