RetroHead Decapat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 39 20 Temmuz 2019 #1 Merhaba bu ekrani gözlük sileceği ve ekran temizleyici fısfıs ile temizleyebilir miyim? LCD TFT LED ekranlar için uygun yazıyor.
Merhaba bu ekrani gözlük sileceği ve ekran temizleyici fısfıs ile temizleyebilir miyim? LCD TFT LED ekranlar için uygun yazıyor.
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Temmuz 2019 #2 Gözlük temizleyicisi yağlı bir katman bırakıyor. Camsil ya da Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici ile temizleyebilirsin. Özellikle de L.O.C. hemen hemen her cihaza, eşyaya ve zemine uyumlu bir temizlik ürünü. Artı 0 Eksi
Gözlük temizleyicisi yağlı bir katman bırakıyor. Camsil ya da Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici ile temizleyebilirsin. Özellikle de L.O.C. hemen hemen her cihaza, eşyaya ve zemine uyumlu bir temizlik ürünü.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Temmuz 2019 #3 Bulabilirsen beyaz sirke ile suyu doğru oranda karıştır. Mikrofiber bezle sil yeterli. Artı 0 Eksi
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 20 Temmuz 2019 #4 Ben Mikrofiber bezi ıslatıyorum abartmadan, onunla siliyorum. Nokta leke bile kalmıyor, kılcak çizik dahi göremiyorum. Artı 0 Eksi
Ben Mikrofiber bezi ıslatıyorum abartmadan, onunla siliyorum. Nokta leke bile kalmıyor, kılcak çizik dahi göremiyorum.