mathews0 Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar AOC C24G1 monitörüme DisplayPort bağladığım halde "no signal" hatası veriyor ben de HDMI kablo ile kullanıyorum. Sebebi nedir sizce?
Merhaba arkadaşlar AOC C24G1 monitörüme DisplayPort bağladığım halde "no signal" hatası veriyor ben de HDMI kablo ile kullanıyorum. Sebebi nedir sizce?
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 13 Kasım 2020 #2 En soldaki tuştan DP'yi seçiyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS mathews0 Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #3 Lowell1 dedi: En soldaki tuştan DP'yi seçiyor musun? Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Artı 0 Eksi
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 13 Kasım 2020 #4 mathews0 dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Monitörün altındaki tuşların en solundaki tuştan DP'yi seçiyor musun diyorum. Artı 1 Eksi
mathews0 dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Monitörün altındaki tuşların en solundaki tuştan DP'yi seçiyor musun diyorum.
KS KS mathews0 Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #5 Lowell1 dedi: En soldaki tuştan DP'yi seçiyor musun? Genişletmek için tıkla... Lowell1 dedi: Monitörün altındaki tuşların en solundaki tuştan DP'yi seçiyor musun diyorum. Genişletmek için tıkla... Oldu Allah senden razı olsun ne desem az 2 haftadır neden olmuyor dedim oldu görüntü daha da netleşti çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Lowell1 dedi: En soldaki tuştan DP'yi seçiyor musun? Genişletmek için tıkla... Lowell1 dedi: Monitörün altındaki tuşların en solundaki tuştan DP'yi seçiyor musun diyorum. Genişletmek için tıkla... Oldu Allah senden razı olsun ne desem az 2 haftadır neden olmuyor dedim oldu görüntü daha da netleşti çok teşekkürler.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 13 Kasım 2020 #6 mathews0 dedi: Oldu Allah senden razı olsun ne desem az 2 haftadır neden olmuyor dedim oldu görüntü daha da netleşti çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
mathews0 dedi: Oldu Allah senden razı olsun ne desem az 2 haftadır neden olmuyor dedim oldu görüntü daha da netleşti çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.