AOC C24G1 ölü piksel sebebiyle yapılan iade reddedildi

molekuler

Hectopat
Daha fazla  
Selam. 18.10.2021 tarihinde Teknosa sitesinden AOC C24G1 23.6” 144 Hz 1ms Freesync Full HD DP Port HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatı ve Özellikleri bu cihazı aldım. aldıktan sonra 1 hafta kullanımda ölü pikseller oluşmaya başladı. Bu sebepten ötürü 25.10.2021 tarihinde Teknosa'ya gidip ürünün iadesini istiyorum dedim ve servise gönderdiler. İade için teknik servisten rapor alması gerekiyormuş.

Dün aradılar iadeniz reddedildi diye. Şimdi ölü pikseller ekranın tam ortasında ve göz zevkini çok kötü etkiliyor. Servis iade almıyor Teknosa arada çekilmeye çalışıyor muhattabınız AOC yetkili servisidir diye. Ürün elime ulaştıktan sonra Tüketici Hakem Heyetine şikayette bulunayım mı? Servisin raporuna itiraz etme hakkım varmış.

Bir hafta içerisinde devletin size vermiş olduğu hakka göre koşulsuz şartsız iade etme hakkınız var. Bunu size kullandırtmadılar ise şikayette bulunun.

Raporla beraber thh ye şikayet edin siz haklı çıkarsınız

Tüketici Hakem Heyetine şikayette bulunayım mı?
Yani bunu sormanız dahi saçma. Bir ürün almışsınız ve garanti süresi dahi bitmeden sorun yaşamışsınız üzerine yetkili servis bunu kabul etmemiş. Elbette şikayette bulunacaksınız. 6502 sayılı kanunun Madde 10 kapsamında bunlar zaten detaylandırılmış durumda. En kötü ihtimalle size bilirkişi yollarlar. Bu arada yetkili servis raporunda açıklama var mı?

Bir hafta içerisinde devletin size vermiş olduğu hakka göre koşulsuz şartsız iade etme hakkınız var. Bunu size kullandırtmadılar ise şikayette bulunun.
Hocam 14 gün yasal hakkımın kaç günü ürün serviste geçti bilmiyorum. Oradan düşer mi ?

Ölü piksel kaç tane? AOC tek ölü pikselde değişim veya iade yapan markalardan değil. Gamepower falan yapıyor ama Gamepower ürünleri genel olarak önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…