İyi sosyaller, bundan yaklaşık 1 yıl önce AOC C24G1 monitörü satın almıştım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Yaklaşık 6 7 aydır ekran hafif hafif pırpırlanmaya başlamıştı, sadece bazı sitelerde pırpırlanıyordu. Dünden beri masaüstündeyken bile pırpırlanıyor. Sankı monitörün Hertz'i düşüyor gibi ve milisaniyelik takılmalar (stutter gibi) oluyor, bu durum çok canımı sıkmaya başladı neden böyle olduğunu bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim. GPU driver sürümü 22.10.2
Kablonun iletim kapasitesi ile ilgili olabilir. Kullandığınız kablo standartları karşılayan bir kablo değil ise bu sorunu yaşamanız olası. Başka bir ihtimalde kablonun zarar görmesi. Farklı bir kablo ile deneyin belki sorununuzun çözümü budur.
DisplayPort ile bağlanınca sorun devam ediyor mu deneyebilir misiniz?
Bu sorun genelde freesync ile alakalı oluyor. Amd radeon programı üzerinden freesync devredışı bırakın.
Kablonun iletim kapasitesi ile ilgili olabilir. Kullandığınız kablo standartları karşılayan bir kablo değil ise bu sorunu yaşamanız olası. Başka bir ihtimalde kablonun zarar görmesi. Farklı bir kablo ile deneyin belki sorununuzun çözümü budur.
DisplayPort ile bağlanınca sorun devam ediyor mu deneyebilir misiniz?
Bu sorun genelde freesync ile alakalı oluyor. Amd radeon programı üzerinden freesync devredışı bırakın.