AOC C24G1 pırpırlanıyor

claretredblack

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung Evo 860 240 GB
Ekran kartı
RX 6600 XT
Anakart
B450M S2H
İşlemci
R5 5600
İyi sosyaller, bundan yaklaşık 1 yıl önce AOC C24G1 monitörü satın almıştım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Yaklaşık 6 7 aydır ekran hafif hafif pırpırlanmaya başlamıştı, sadece bazı sitelerde pırpırlanıyordu. Dünden beri masaüstündeyken bile pırpırlanıyor. Sankı monitörün Hertz'i düşüyor gibi ve milisaniyelik takılmalar (stutter gibi) oluyor, bu durum çok canımı sıkmaya başladı neden böyle olduğunu bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim. GPU driver sürümü 22.10.2

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeSync özelliğini devre dışı bırakıp dener misiniz?

FreeSync'i devre dışı bıraktıktan sonra masaüstündeki pırpırlanma sorunu çözüldü ama hala Instagram Vb'deki videolarda pırpırlanma devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonun iletim kapasitesi ile ilgili olabilir. Kullandığınız kablo standartları karşılayan bir kablo değil ise bu sorunu yaşamanız olası. Başka bir ihtimalde kablonun zarar görmesi. Farklı bir kablo ile deneyin belki sorununuzun çözümü budur.

kronik sorun galiba o, bende de alıyor son zamanlarda 2019 da almıştım.
umarım sorun kablodadır.
monitörün kutusunun içinden çıkan kablo ile kullanıyordum müsait oldugum bir zaman kabloyu değiştidikten sonra eğer düzelmezse tekrardan yazacağım.
DisplayPort ile bağlanınca sorun devam ediyor mu deneyebilir misiniz?
Bu sorun genelde freesync ile alakalı oluyor. Amd radeon programı üzerinden freesync devredışı bırakın.
Freesync kapali durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…