AOC C24G1 vs ASUS VG248QE

BurakAcar

Kilopat
Merhabalar.

Yeni bir sistem topladım. Monitör için kararsız kaldım. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?

AOC Marka monitörü beğendim, ancak kavisli olduğu için film ve Twitch'de görüntü bozukluğu yaptığını söylediler bu doğru mu?

Bu ASUS Marka monitörde hoşuma gitti ancak diğerine göre eski gibi ikisinin arasında kaldım sizce hangisini alırsam iyi olur? Aşağı yukarı fiyatları ayni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sizin seçtiğiniz monitör yani 2. seçenek demişsiniz o TN panel ama ilk seçenek VA panel sizce hangisini alırsam memnun kalırım. Birde kavislide film ve twitch de kalite düşüklüğü oluyormuş bir bilginiz var mi?
Hocam aralarındaki fark fazla yok. tüm bunlardan sonra bana da 1. seçenek daha mantıklı geldi VA panel açısından.

Asus VG248QE kullanıcısıyım, kesinlikle Asus derim, bulanıklık falan yok, gayet akıcı ama üzerine ekleyip Asus'un TN panel Freesync monitörlerinden al.
Burada IPS panel canlı, renkleri iyi dediler, IPS panel aldım ghosting çıktı, gözleri yoruyordu, üstelik ekranda o kadar iyi değildi, fikrimi değiştirdim TN panelde kalmaya karar verdim, VA panel içinde ghosting sorunu var diyorlar.
Kesinlikle IPS alma, VA'ya gelince kullanmadığım için bir şey diyemem, iyice araştır bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı