Merhabalar.
Yeni bir sistem topladım. Monitör için kararsız kaldım. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?
www.incehesap.com
AOC Marka monitörü beğendim, ancak kavisli olduğu için film ve Twitch'de görüntü bozukluğu yaptığını söylediler bu doğru mu?
www.hepsiburada.com
Bu ASUS Marka monitörde hoşuma gitti ancak diğerine göre eski gibi ikisinin arasında kaldım sizce hangisini alırsam iyi olur? Aşağı yukarı fiyatları ayni.
Yeni bir sistem topladım. Monitör için kararsız kaldım. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?

AOC C24G1 23.6" 1ms 144Hz FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

AOC Marka monitörü beğendim, ancak kavisli olduğu için film ve Twitch'de görüntü bozukluğu yaptığını söylediler bu doğru mu?
Asus VG248QE 24” 144hz 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED Fiyatı
Asus VG248QE 24” 144hz 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu ASUS Marka monitörde hoşuma gitti ancak diğerine göre eski gibi ikisinin arasında kaldım sizce hangisini alırsam iyi olur? Aşağı yukarı fiyatları ayni.
Son düzenleyen: Moderatör: