AOC C24G1 vs Samsung C24RG50 vs Viewsonic 2458-C-MHD

AOC biraz daha iyi ama Samsung öneririm. AOC'u her alanda sıkıntı çıkmasa da ölü piksel ve ışık sızmasından şikayetçi olanlar az değil. ViewSonic'i almayı ise diğerleri varken mantıklı bulmuyorum.

Direk kullanan birisi eksik yanını söylemedikçe seçim yapmak zor.Elbette marka bilgisi ile de tercih yapılabilir lakin benim gördüğüm Samsung'un tepki süresi 4ms, bu sizi etkiler mi bunu düşünerek tercih yapın.

Edit: Wiewsonic' te dahili hoparlör bulunuyor.

AOC C24G1 bu ürünü bizzat kendimde kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Yaklaşık kullanılalı 1 ay oldu ve ölü pixel ışık sızması vb. şeyler ile karşılaşmadım.

Bende AOC kullanıyorum aynı monitör mevcut gayet memnunum eğer daha iyi bir şeyler arıyorsan bu samsung veya viewsonic değilde asus veya MSI markalarıdır.

Piyasadaki VA'ları bir sıraya koymak gerekirse;

Samsung C24FG73 > AOC C24G1 > Samsung CRG50 > Viewsonic 2458-C

Sizin dedikleriniz arasından bence de AOC'u tercih edin, sağda solda çok fazla incelemesi ve hakkında bilgi mevcut. Daha güvenli bir tercih olur.
AOC derim. Samsung alacaksanız QLED ve Quantum Dot özelliklerine sahip olduğu için C24FG73 tavsiyemdir. İkisi arasında en çok içinize sineni alın.
QLED ve Quantum Dot aynı şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…