S syquee Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Sorum yukarıdaki gibi, internette hiçbir bilgi bulamadım. Bilgisi olan? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2025
C Conta Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 syquee dedi: Sorum yukarıdaki gibi, internette hiçbir bilgi bulamadım. Bilgisi olan? Genişletmek için tıkla... Birazcık araştırdım, bu linkte yazıyor. NB north sitesinde'de vesa uyumu yazıyor. Merhaba hocam, @syquee İşine yaradıysa çözüldü olarak işaretleyebilir misin? Son düzenleme: 4 Şubat 2025
syquee dedi: Sorum yukarıdaki gibi, internette hiçbir bilgi bulamadım. Bilgisi olan? Genişletmek için tıkla... Birazcık araştırdım, bu linkte yazıyor. NB north sitesinde'de vesa uyumu yazıyor. Merhaba hocam, @syquee İşine yaradıysa çözüldü olarak işaretleyebilir misin?
S syquee Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #3 Conta dedi: Birazcık araştırdım, bu linkte yazıyor. NB north sitesinde'de VESA uyumu yazıyor. Merhaba hocam, @syquee işine yaradıysa çözüldü olarak işaretleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler işaretliyorum. @Conta hocam çözüldü işaretleme kısmı yok bilginiz var mı, nasıl işaretleyebilirim? Son düzenleme: 4 Şubat 2025
Conta dedi: Birazcık araştırdım, bu linkte yazıyor. NB north sitesinde'de VESA uyumu yazıyor. Merhaba hocam, @syquee işine yaradıysa çözüldü olarak işaretleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler işaretliyorum. @Conta hocam çözüldü işaretleme kısmı yok bilginiz var mı, nasıl işaretleyebilirim?
C Conta Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #4 syquee dedi: Hocam teşekkürler işaretliyorum. @Conta hocam çözüldü işaretleme kısmı yok bilginiz var mı, nasıl işaretleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Genel bir fikrim yok açıkcası buralarda bir yerlededir
syquee dedi: Hocam teşekkürler işaretliyorum. @Conta hocam çözüldü işaretleme kısmı yok bilginiz var mı, nasıl işaretleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Genel bir fikrim yok açıkcası buralarda bir yerlededir