AOC C24G2 görüntü ayarlarını nasıl yapılmalı?

Arkadaşlar AOC C24G2 aldım fakat görüntü ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum, bana yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun, bu siteye girip AOC G-Menu programını indirebilirsiniz ve benim ayarlarım gibi yapabilirsiniz. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim böyle daha çok hoşuma gidiyor.

AMD ekran kartınız var ise FreeSync açabilirsiniz. Ghosting için Overdrive seçeneğini değiştirebilirsiniz.

Game Modes > Custom > Advanced

1610638915421.png

Öncelikle hayırlı olsun, bu siteye girip AOC g-menu programını indirebilirsiniz ve benim ayarlarım gibi yapabilirsiniz. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim böyle daha çok hoşuma gidiyor.

AMD ekran kartınız var ise FreeSync açabilirsiniz. Ghosting için OverDrive seçeneğini değiştirebilirsiniz.

Game modes > Custom > Advanced.

Eki Görüntüle 835835

Çok teşekkürler deneyeceğim ben zaten NVIDIA kartımda açtım G-SYNC'i NVIDIA destekliyormuş FreeSync.

Evet Adaptive Sync destekli kartlarla yapılabiliyor orayı unutmuşum özür dilerim. Kafanıza takılan başka bir soru olursa sorabilirsiniz az çok deneyimledim 1 yıldır kullanmaktayım C24G1 modelini.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı