A Ahmet Toprak Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar İtopya'dan 1499 TL'ye AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI 2xDP FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA monitörünü aldım. Merak ettiğim şey: ben Valorant, Rainbow Six gibi rekabetçi oyunları oynuyorum, bu monitörü seçmem sizce mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2020
Arkadaşlar İtopya'dan 1499 TL'ye AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI 2xDP FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA monitörünü aldım. Merak ettiğim şey: ben Valorant, Rainbow Six gibi rekabetçi oyunları oynuyorum, bu monitörü seçmem sizce mantıklı mı?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2020 #2 Ahmet Toprak dedi: Arkadaşlar İtopya'dan 1499 TL'ye AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI 2xDP FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA monitörünü aldım. Merak ettiğim şey: Ben Valorant, Rainbow Six gibi rekabetçi oyunları oynuyorum, bu monitörü seçmem sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
Ahmet Toprak dedi: Arkadaşlar İtopya'dan 1499 TL'ye AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI 2xDP FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA monitörünü aldım. Merak ettiğim şey: Ben Valorant, Rainbow Six gibi rekabetçi oyunları oynuyorum, bu monitörü seçmem sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
Tunahan egeeeee Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 12 7 Aralık 2020 #3 Ahmet Toprak dedi: Arkadaşlar İtopya'dan 1499 TL'ye AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI 2xDP FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA monitörünü aldım. Merak ettiğim şey: ben Valorant, Rainbow Six gibi rekabetçi oyunları oynuyorum, bu monitörü seçmem sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... sizde de ghosting sorunu oldu mu ? Bende de aynı monitör var ve oyunlarda kamerayı çevirdiğim an her şey birbirine giriyo
Ahmet Toprak dedi: Arkadaşlar İtopya'dan 1499 TL'ye AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI 2xDP FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA monitörünü aldım. Merak ettiğim şey: ben Valorant, Rainbow Six gibi rekabetçi oyunları oynuyorum, bu monitörü seçmem sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... sizde de ghosting sorunu oldu mu ? Bende de aynı monitör var ve oyunlarda kamerayı çevirdiğim an her şey birbirine giriyo
asily615 Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 143 7 Aralık 2020 #4 Tunahan egeeeee dedi: Sizde de ghosting sorunu oldu mu? Bende de aynı monitör var ve oyunlarda kamerayı çevirdiğim an her şey birbirine giriyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sıkıntı var.
Tunahan egeeeee dedi: Sizde de ghosting sorunu oldu mu? Bende de aynı monitör var ve oyunlarda kamerayı çevirdiğim an her şey birbirine giriyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sıkıntı var.