AOC C24G2AE monitörün sağ ve sol üst köşelerinde sarı nokta

Berkcan K

Femtopat
Arkadaşlar hepinize merhabalar, indirimlerde almış olduğum monitörüm geldi; ölü piksel testini yaptım bir sorun çıkmadı fakat bir sorum olacak. Ekranın sağ üst ve sol üst köşelerinde aynı yerde sarı nokta var, bu herkeste mi var acaba yoksa bana olan bir şey mi merak ettim, resimleri ekliyorum. C24G2U monitörle birebir benziyor aynısını kullananlarda yardımcı olabilirler.

index.png

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Zıt taraflarda simetrik bir şekilde iki noktanın olması bir hata değil gibi geldi bana tek tarafta olsa belki sıkıntı olabilirdi ama bilemiyorum. Aynı monitöre sahip kişilerin açıklamalarını bekleyeceğiz. Takipteyim!

Bende yakın zamanda farklı bir monitör aldım ve aynı noktalar sizinki kadar belirgin olmasada bende de mevcut. Sanırım fabrika çıkışlı bir durum.

Bende yakın zamanda farklı bir monitör aldım ve aynı noktalar sizinki kadar belirgin olmasada bende de mevcut. Sanırım fabrika çıkışlı bir durum.
Arkadaşlar hepinize merhabalar, indirimlerde almış olduğum monitörüm geldi; ölü piksel testini yaptım bir sorun çıkmadı fakat bir sorum olacak. Ekranın sağ üst ve sol üst köşelerinde aynı yerde sarı nokta var, bu herkeste mi var acaba yoksa bana olan bir şey mi merak ettim, resimleri ekliyorum. C24G2U monitörle birebir benziyor aynısını kullananlarda yardımcı olabilirler.

Eki Görüntüle 752033

Eki Görüntüle 752034
Benim monitönümde de çıktı acaba görünce açısından sizde sorun yarattı mi ekran açıkken görülmüyor bende

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı