MaeBae Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar monitör alacağım fakat AOC C24G2AE monitörün fiyatı biraz ucuz geldi 165 Hz olmasına rağmen. Kafamı karıştırdı açıkcası. Aranızda bu monitörü bilenler veya kullananlar vardır illaki. Memnun musunuz? Almalı mıyım?
Arkadaşlar monitör alacağım fakat AOC C24G2AE monitörün fiyatı biraz ucuz geldi 165 Hz olmasına rağmen. Kafamı karıştırdı açıkcası. Aranızda bu monitörü bilenler veya kullananlar vardır illaki. Memnun musunuz? Almalı mıyım?
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 25 Kasım 2020 #2 Alınabilir bence. Bu linkten bahsediyorsanız net alınır güzel monitör ve fiyatı da uygun.
MaeBae Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #3 dafry dedi: Alınabilir bence. Bu linkten bahsediyorsanız net alınır güzel monitör ve fiyatı da uygun. Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsediyordum, herhangi bir dezavantajı vs. var mı acaba diğer monitörlerden? 144 Hz olup bundan daha pahalı olan monitörler var.
dafry dedi: Alınabilir bence. Bu linkten bahsediyorsanız net alınır güzel monitör ve fiyatı da uygun. Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsediyordum, herhangi bir dezavantajı vs. var mı acaba diğer monitörlerden? 144 Hz olup bundan daha pahalı olan monitörler var.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 25 Kasım 2020 #4 Bildiğim kadarıyla tek eksisi IPS yerine VA panel olması. Tercih meselesi tabii.
MaeBae Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #5 dafry dedi: Bildiğim kadarıyla tek eksisi IPS yerine VA panel olması. Tercih meselesi tabii. Genişletmek için tıkla... İkisinin arasındaki fark nedir peki?
dafry dedi: Bildiğim kadarıyla tek eksisi IPS yerine VA panel olması. Tercih meselesi tabii. Genişletmek için tıkla... İkisinin arasındaki fark nedir peki?
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 25 Kasım 2020 #6 Renk canlılığı açısından IPS panel daha iyi fakat attığınız monitör 165hz olduğu için göz yumulabilir. TN, VA ve IPS Panel Arasındaki Fark Ne? TN, VA ve IPS paneller hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu paneller arasındaki farkları yazımızda açıklıyoruz. Yeni bir monitör satın alma aşamasında, www.technopat.net
Renk canlılığı açısından IPS panel daha iyi fakat attığınız monitör 165hz olduğu için göz yumulabilir. TN, VA ve IPS Panel Arasındaki Fark Ne? TN, VA ve IPS paneller hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu paneller arasındaki farkları yazımızda açıklıyoruz. Yeni bir monitör satın alma aşamasında, www.technopat.net
asily615 Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 143 7 Aralık 2020 #7 Monitörü aldın mı aldıysan herhangi bir ghosting problemiyle karşılaştın mı?
MaeBae Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #8 asily615 dedi: Monitörü aldın mı aldıysan herhangi bir ghosting problemiyle karşılaştın mı? Genişletmek için tıkla... Aldım 1 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar.
asily615 dedi: Monitörü aldın mı aldıysan herhangi bir ghosting problemiyle karşılaştın mı? Genişletmek için tıkla... Aldım 1 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar.
asily615 Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 143 8 Aralık 2020 #9 MaeBae dedi: Aldım 1 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar. Genişletmek için tıkla... Ufo ghosting test yapıp sonucu bana bildirir misin?Hayırlı olsun.
MaeBae dedi: Aldım 1 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar. Genişletmek için tıkla... Ufo ghosting test yapıp sonucu bana bildirir misin?Hayırlı olsun.
MaeBae Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #10 Teşekkürler. Buyur.