mrtconcon Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Monitör MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP, AOC C24G2AE 23.6" 165Hz 1ms Merhaba arkadaşlar. İki monitör de şu an çok uygun fiyata ama hangisini almalıyım kararsız kaldım. MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DPBu monitör IPS, daha canlı ve renkleri daha iyi veriyor doğal olarak ama Curved değil. Fiyatı 3899₺ AOC C24G2AE 23.6" 165Hz 1msBu monitör ise VA, ışığı MSI'a göre daha renksiz ama VA monitörler daha uzun ömürlü oluyor, ek olarak Curved. Fiyatı 3999₺ 100₺ verip AOC mu almak, yoksa 5Hz ve IPS için MSI mi almak yardım lazım
Merhaba arkadaşlar. İki monitör de şu an çok uygun fiyata ama hangisini almalıyım kararsız kaldım. MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DPBu monitör IPS, daha canlı ve renkleri daha iyi veriyor doğal olarak ama Curved değil. Fiyatı 3899₺ AOC C24G2AE 23.6" 165Hz 1msBu monitör ise VA, ışığı MSI'a göre daha renksiz ama VA monitörler daha uzun ömürlü oluyor, ek olarak Curved. Fiyatı 3999₺ 100₺ verip AOC mu almak, yoksa 5Hz ve IPS için MSI mi almak yardım lazım
5 58BuRaK Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #2 Ben msı almanı öneririm
mrtconcon Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #3 58BuRaK dedi: Ben MSI almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden hocam peki, argümanınıza göre karar vereyim. Kafam karışık çünkü biraz.
58BuRaK dedi: Ben MSI almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden hocam peki, argümanınıza göre karar vereyim. Kafam karışık çünkü biraz.
5 58BuRaK Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #4 mrtconcon dedi: Neden hocam peki, argümanınıza göre karar vereyim. Kafam karışık çünkü biraz. Genişletmek için tıkla... Bende baya bir araştırdım herkes msı almamı önerdi IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler
mrtconcon dedi: Neden hocam peki, argümanınıza göre karar vereyim. Kafam karışık çünkü biraz. Genişletmek için tıkla... Bende baya bir araştırdım herkes msı almamı önerdi IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler
mrtconcon Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #5 58BuRaK dedi: Bende bayağı bir araştırdım herkes MSI almamı önerdi. IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler. Genişletmek için tıkla... MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP bunu aldım sanırım. Son düzenleme: 8 Kasım 2023
58BuRaK dedi: Bende bayağı bir araştırdım herkes MSI almamı önerdi. IPS panel daha canlı FPS oyunlarında daha iyi verim alırsın dediler. Genişletmek için tıkla... MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP bunu aldım sanırım.