A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #11 AOC’nin IPS modelini kullanıyordum, sonra Curved olan VA başka bir modeline geçtim. Bana öyle aşırı fark ettirmedi. Belki de 2K geçtiğim içindir.
AOC’nin IPS modelini kullanıyordum, sonra Curved olan VA başka bir modeline geçtim. Bana öyle aşırı fark ettirmedi. Belki de 2K geçtiğim içindir.
İsa Kaan Güneş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 1.163 Çözümler 9 26 Haziran 2022 #12 Ragy dedi: ghosting v.s var diyorlar. sen sorun yaşadın mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Başta yaşamıştım fakat monitör ayarlarını kurcalayarak neredeyse sıfıra düşürdüm.
Ragy dedi: ghosting v.s var diyorlar. sen sorun yaşadın mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Başta yaşamıştım fakat monitör ayarlarını kurcalayarak neredeyse sıfıra düşürdüm.
Ragy Decapat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #13 İsa Kaan Güneş dedi: Başta yaşamıştım fakat monitör ayarlarını kurcalayarak neredeyse sıfıra düşürdüm. Genişletmek için tıkla... o kadar anlamıyorum hocam monitörden curved olmayan modelinde yokmuş diye duydum onu alacagim
İsa Kaan Güneş dedi: Başta yaşamıştım fakat monitör ayarlarını kurcalayarak neredeyse sıfıra düşürdüm. Genişletmek için tıkla... o kadar anlamıyorum hocam monitörden curved olmayan modelinde yokmuş diye duydum onu alacagim