AOC C27G1 alınır mı?

Kursatokutan

Centipat
Arkadaşlar AOC C27G1 kullanan var mı aramızda çok fazla ölü pixel, ışık sızması gibi problemleri olduğu söyleniyor. Aldıktan sonra servis ve firmalar tarafından da bir hayli uğraştırıldığı yazılmış.

24'' modelini kullanıyorum. ölü piksel ve ışık sızması sorunum yok, zaten aldığınız yere 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. Aldığınız yerin kullanıcı yorumlarına da göz atın, bu arada 14 gün içinde iade ederseniz koşulsuz iade hakkınız var.

Anladım 27" Curved modelini alacağım. Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum mağdur olan her firmada var hemen hemen araştırdım biraz ama karar veremedim.

İnchesapta cuma gününü bekle indirime girme ihtimali yüksek ayrıca vatanı tercih etme
Şöyle bir durum var, QP üzerinden aldığım bir monitörü iade etmek için göndereceğim ve onun yerine başka bir monitör talep edeceğim. Bütçeme uygun olarakta C24G1 ve 27G1 modelleri vardı ancak 24'' olan model tükenmiş.

Şöyle bir durum var, QP üzerinden aldığım bir monitörü iade etmek için göndereceğim ve onun yerine başka bir monitör talep edeceğim. Bütçeme uygun olarakta C24G1 ve 27G1 modelleri vardı ancak 24'' olan model tükenmiş.
24" olan model TN ve IPS olarak ayrılıyor C24G1 TN olan galiba IPS olanin model koşu farklı onu sorun iaterseniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı