AOC C27G1 ayarlarda 144 Hz yok

bifteq

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bugün Technopat'ta bir konuda Hz değerinin NVIDIA denetim masasından ayarlanması gerektiğini öğrendim. Meğer 144 Hz monitörümü 60 Hz'de kullanıyormuşum. Kocaman bir bruh narası attıktan sonra 144'e almaya çalıştım fakat seçenklerde maksimum 120 Hz var. 120'ye aldımama 144'e almak istiyorum nasıl yapacağım?

Şöyle yapalım, Nvidia denetim masasında çözünürlük oluşturmaya gelip özel çözünürlük oluşturmaya tıklayın. Sol alttaki ekranın görüntüleyemeyeceği çözünürlüklere izin ver tikini tikleyin. Uygulayın ve oluşturmaya tıklatın orada çözünürlük otomatik 1920x1080 olacaktır sol alttaki Hz değerini 144 Hz olarak oluşturup uygulayın ve Nvidia denetim masasından o uyguladığınız çözünürlüğü uygulayıp çıkın.

Tamamdır hallettim yararlanmak isteyenler için:

ayarlar-ekran,ekran çözünürlüğünü değiştir-gelişmiş görüntü ayarları-ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri-monitör sekmesi-buradan aşağıda görüntü yenileme sıklığını 144 e getirirseniz nvidia da otomatik çıkıyor o seçenek. Konu kapanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…