AOC C27G1 vs. ASUS TUF Gaming VG27VQ

Asus Tuf vs AOC

• ASUS TUF

• AOC

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bütçe
2000
AOC C24G1 kullanıyorum, C27G1 ile arasında sadece büyüklük farkı varsa çok önerebileceğimi söyleyemem. Yani oyundayken her şey iyi güzel, net ama genel kullanım için arada rahatsız edebiliyor, yazılar net olmayabiliyor vb. gibi. Ama bu da VA panelden dolayı. Attığınız 2 monitör de VA panel. Diğerinde de olabilir. C24G1 aldıktan sonra keşke IPS olan AOC 24G2U alsaydım dedim ama nafile.

AOC kullansam da ben yine de Asus öneriyorum. Kullanan arkadaşların da tavsiyelerini dinlemek lazım. Satıcıların sitelerindeki yorumlar, youtube incelemeleri vs. vs. Forumdan kullanan varsa aydınlatacaktır zaten.

Buradaki asıl soru VA panelden emin misiniz. İkisi de üzmeyecektir bence.

Aslında IPS istiyorum ama IPS'te Curved pek olmuyormuş o yüzden mecbur VA almış olacağım.

Aslında IPS istiyorum ama IPS'te Curved pek olmuyormuş o yüzden mecbur VA almış olacağım.

Evet IPS olup curved olan modeller çok yok. Ben Curved olmasından memnunum ancak VA olmasından memnun değilim.

Curved 24'te çok değil ama 27'de belli olmaya başlıyormuş. Bilmiyorum, çok güzel düz monitörler de var ve curved olsun diye istemedim, güzel bir monitörüm olsun istedim açıkçası. Seçimimi iyi yapamamışım. Ama emin olun, kişiden kişiye değişir. Biri VA + Curved'e aşık olur, diğeri IPS + Flat'e.
Ben ikisini de sevdim ama sonuç olarak IPS + Flat daha hoşuma gidiyormuş onu acı yoldan öğrenmiş oldum.

Monitörleri görme şansımız da yok bu dönemde. Keşke dememek için iyi araştırma yapmak gerek.
Asus'un bu modeli daha iyi gibi. Fazla bir kullanıcı şikayeti de yoksa, alınabilir.

Anladım teşekkürler
Ben ASUS TUF'u kulanıyorum çok mennunum parlaklığı olsun modları olsun kalitesi olsun çok güzel tavsiye ederim ASUS'da G-Sync'de var bu arada.

Bir yazıda ekran köşelerinde bulanıklık oluyor yazmışlardı var mı öyle bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…