-Jwol- Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 1.305 Çözümler 3 18 Mayıs 2021 #1 Bu monitörlerden hangisini önerirsiniz? Her türlü oyunu eşit sıklıkla oynuyorum.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 18 Mayıs 2021 #3 MSI G271. Soldaki AOC olan:
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.885 Çözümler 24 Yer Antalya 18 Mayıs 2021 #4 General Pong Krell dedi: MSI G271 soldaki AOC olan: Eki Görüntüle 1029493 Genişletmek için tıkla... Her konuya bunu neden atıyorsun? Işık sızması her model de olabilir, şans işidir. -Jwol- dedi: Bu monitörlerden hangisini önerirsiniz? Her türlü oyunu eşit sıklıkla oynuyorum. Genişletmek için tıkla... İkisini de önermem yakın fiyatlara daha iyi pivot özelliği olan modeller var.
General Pong Krell dedi: MSI G271 soldaki AOC olan: Eki Görüntüle 1029493 Genişletmek için tıkla... Her konuya bunu neden atıyorsun? Işık sızması her model de olabilir, şans işidir. -Jwol- dedi: Bu monitörlerden hangisini önerirsiniz? Her türlü oyunu eşit sıklıkla oynuyorum. Genişletmek için tıkla... İkisini de önermem yakın fiyatlara daha iyi pivot özelliği olan modeller var.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 18 Mayıs 2021 #6 G271
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 18 Mayıs 2021 #7 KeyN_N dedi: Her konuya bunu neden atıyorsun? Işık sızması her model de olabilir, şans işidir. İkisini de önermem yakın fiyatlara daha iyi pivot özelliği olan modeller var. Genişletmek için tıkla... Kanka herkes aynı sorunu yaşadığı için mi atıp duruyorum acaba, o resim örnek olsun diye.
KeyN_N dedi: Her konuya bunu neden atıyorsun? Işık sızması her model de olabilir, şans işidir. İkisini de önermem yakın fiyatlara daha iyi pivot özelliği olan modeller var. Genişletmek için tıkla... Kanka herkes aynı sorunu yaşadığı için mi atıp duruyorum acaba, o resim örnek olsun diye.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.885 Çözümler 24 Yer Antalya 18 Mayıs 2021 #8 General Pong Krell dedi: Kanka herkes aynı sorunu yaşadığı için mi atıp duruyorum acaba, o resim örnek olsun diye. Genişletmek için tıkla... Aynı monitöre sahibim ve bu sorun bende yok, bir daha düşünsen mi acaba? Ayrıca asker arkadaşı gibi konuşmazsak sevinirim.
General Pong Krell dedi: Kanka herkes aynı sorunu yaşadığı için mi atıp duruyorum acaba, o resim örnek olsun diye. Genişletmek için tıkla... Aynı monitöre sahibim ve bu sorun bende yok, bir daha düşünsen mi acaba? Ayrıca asker arkadaşı gibi konuşmazsak sevinirim.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 18 Mayıs 2021 #9 Sen yaşamadın diye sorun ortadan kalkmıyor, kanka = asker arkadaşı, anlıyorum hadi iyi forumlar.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.885 Çözümler 24 Yer Antalya 18 Mayıs 2021 #10 General Pong Krell dedi: Sen yaşamadın diye sorun ortadan kalkmıyor, kanka = asker arkadaşı, anlıyorum hadi iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Tamam haklısın, sorunu bir tek ben yaşamıyorum akıllı insan. Bir tane resmi tüm konulara spamlamaya devam.
General Pong Krell dedi: Sen yaşamadın diye sorun ortadan kalkmıyor, kanka = asker arkadaşı, anlıyorum hadi iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Tamam haklısın, sorunu bir tek ben yaşamıyorum akıllı insan. Bir tane resmi tüm konulara spamlamaya devam.