mustafavemust Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 7 Ağustos 2022 #11 Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Maestro2506 dedi: Ghosting, ışık süzmesi gibi sorunlar yaşanır mı? Bir de VA panel renkleri çok kötü gösterir mi? IPS alacaktım normalde. Genişletmek için tıkla... 1ms tepkime süresi var güzel bir değer fakat neredeyse ghosting olmayan monitör yok fakat bunda da az ghosting vardır.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Maestro2506 dedi: Ghosting, ışık süzmesi gibi sorunlar yaşanır mı? Bir de VA panel renkleri çok kötü gösterir mi? IPS alacaktım normalde. Genişletmek için tıkla... 1ms tepkime süresi var güzel bir değer fakat neredeyse ghosting olmayan monitör yok fakat bunda da az ghosting vardır.
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 7 Ağustos 2022 #12 mustafavemust dedi: Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ama ayakları pek hoşuma gitmedi. Masam çok büyük değil sorun yaşansın istemem.
mustafavemust dedi: Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın ama ayakları pek hoşuma gitmedi. Masam çok büyük değil sorun yaşansın istemem.
mustafavemust Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 7 Ağustos 2022 #13 Maestro2506 dedi: Hocam kusura bakmayın ama ayakları pek hoşuma gitmedi. Masam çok büyük değil sorun yaşansın istemem. Genişletmek için tıkla... Viewsonic VX2718-P-MHD 27" 1 MS 165 Hz 2xHDMI Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri şu modelide var fakat curved değil bence 27" alıcaksan curved ara çok güzel his verir seni içine çeker
Maestro2506 dedi: Hocam kusura bakmayın ama ayakları pek hoşuma gitmedi. Masam çok büyük değil sorun yaşansın istemem. Genişletmek için tıkla... Viewsonic VX2718-P-MHD 27" 1 MS 165 Hz 2xHDMI Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri şu modelide var fakat curved değil bence 27" alıcaksan curved ara çok güzel his verir seni içine çeker
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 7 Ağustos 2022 #14 mustafavemust dedi: Viewsonic VX2718-P-MHD 27" 1 MS 165 Hz 2xHDMI Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri şu modelide var Genişletmek için tıkla... Curved monitör başka sorunları ortaya çıkarır mı?
mustafavemust dedi: Viewsonic VX2718-P-MHD 27" 1 MS 165 Hz 2xHDMI Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri şu modelide var Genişletmek için tıkla... Curved monitör başka sorunları ortaya çıkarır mı?
mustafavemust Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 7 Ağustos 2022 #15 Maestro2506 dedi: Curved monitör başka sorunları ortaya çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar
Maestro2506 dedi: Curved monitör başka sorunları ortaya çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 7 Ağustos 2022 #16 mustafavemust dedi: Ne gibi sorunlar Genişletmek için tıkla... Yani gözü yorması veya ghostingi arttırması vs. herhangi bir sorun.
mustafavemust dedi: Ne gibi sorunlar Genişletmek için tıkla... Yani gözü yorması veya ghostingi arttırması vs. herhangi bir sorun.
mustafavemust Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 7 Ağustos 2022 #17 Maestro2506 dedi: Yani gözü yorması veya ghostingi arttırması vs. herhangi bir sorun. Genişletmek için tıkla... Hayır normal düz panel gibi sadece bükülmüşünü düşün malzeme aynı malzeme hatta daha rahat gelicektir curved
Maestro2506 dedi: Yani gözü yorması veya ghostingi arttırması vs. herhangi bir sorun. Genişletmek için tıkla... Hayır normal düz panel gibi sadece bükülmüşünü düşün malzeme aynı malzeme hatta daha rahat gelicektir curved
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 7 Ağustos 2022 #18 mustafavemust dedi: Hayır normal düz panel gibi sadece bükülmüşünü düşün malzeme aynı malzeme hatta daha rahat gelicektir curved Genişletmek için tıkla... Curved hoşuma da gidiyor açıkçası ama istediğim gibi bir monitör bulamadım tam.
mustafavemust dedi: Hayır normal düz panel gibi sadece bükülmüşünü düşün malzeme aynı malzeme hatta daha rahat gelicektir curved Genişletmek için tıkla... Curved hoşuma da gidiyor açıkçası ama istediğim gibi bir monitör bulamadım tam.
mustafavemust Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 7 Ağustos 2022 #19 Maestro2506 dedi: Curved hoşuma da gidiyor açıkçası ama istediğim gibi bir monitör bulamadım tam. Genişletmek için tıkla... Nasıl birşey arıyorsun
Maestro2506 dedi: Curved hoşuma da gidiyor açıkçası ama istediğim gibi bir monitör bulamadım tam. Genişletmek için tıkla... Nasıl birşey arıyorsun
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 7 Ağustos 2022 #20 mustafavemust dedi: Nasıl birşey arıyorsun Genişletmek için tıkla... Hocam 27inç, renkleri güzel gösterecek, en az 144Hz, ölü piksel, ghosting gibi sorunlar çıkarmayacak, İ3 12100F ve 6600e uyacak bir monitör arıyorum. Curved şart değil ama olsa efsane olur.
mustafavemust dedi: Nasıl birşey arıyorsun Genişletmek için tıkla... Hocam 27inç, renkleri güzel gösterecek, en az 144Hz, ölü piksel, ghosting gibi sorunlar çıkarmayacak, İ3 12100F ve 6600e uyacak bir monitör arıyorum. Curved şart değil ama olsa efsane olur.