Z Zerisez Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Altta bıraktığım monitörlerde ne gibi farklılıklar var? Cevaplarsanız sevinirim. 1.monitör: AOC 27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync Pivot IPS WLED Full HD Gaming Monitör - incehesap.com 2.monitör: AOC C27G2U 27" 1ms 165 Hz FreeSync Premium VA Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com İkinci monitör daha iyi özellikler barındırmıyor mu? Ayrıca fiyatı da ona göre daha ucuz. Belki gözümden bir özellik kaçmıştır o yüzden ben böyle düşünüyorumdur.(bence ben bir özellik kaçırdım)sizde bir kontrol etseniz ve bana o özelliğin adını ve fiyat farkına deyip değmeceğini söylerseniz sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Altta bıraktığım monitörlerde ne gibi farklılıklar var? Cevaplarsanız sevinirim. 1.monitör: AOC 27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync Pivot IPS WLED Full HD Gaming Monitör - incehesap.com 2.monitör: AOC C27G2U 27" 1ms 165 Hz FreeSync Premium VA Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com İkinci monitör daha iyi özellikler barındırmıyor mu? Ayrıca fiyatı da ona göre daha ucuz. Belki gözümden bir özellik kaçmıştır o yüzden ben böyle düşünüyorumdur.(bence ben bir özellik kaçırdım)sizde bir kontrol etseniz ve bana o özelliğin adını ve fiyat farkına deyip değmeceğini söylerseniz sevinirim.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 13 Ekim 2021 #2 Biri 144 Hz IPS biri 165 VA Curved panel. İkinci monitörü önerebilirim.