Arkadaşlar iki monitörden birini alacağım en az 240 Hz olması gerekiyor.
AOC C27G2ZU/BK 27" 240 Hz 0.5ms Gaming Curved Full HD Monitor Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunumu almalıyım yoksa.
ASUS TUF VG259QM 24.5" 1 ms 280 Hz Freesync ve G-Sync Uyumlu IPS Gaming Monitör Siyah bunu mu? Büyük ihtimalle daha şık Curved değil ve 280 Hz olması sebebiyle ASUS'u alacağım ama yine de bir sorayım dedim.
AOC'da ghosting/black smearing var ve tepki süresi VA panel olduğundan IPS panellere göre yüksek. VG259QM overshoot sorunlu ve fiyatı pahalı. Onun yerine bunu öneririm:
ViewSonic XG2431 Monitör
ViewSonic XG2431 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kanka fiyat pahalı diyorsun attığın 240 Hz monitörle aynı fiyatta.
ASUS'un native değeri 280Hz mi sanıyorsun?
240Hz değere sahip ve OSD menüsünden OC yapılarak 280Hz oluyor. Güç kartı kalitesiz olduğundan dolayı 280Hz'de iyi verim alamayan kullanıcılar var.
ViewSonic F/P bir üründür. 240Hz klasmanında öncülerden kendisi. Eleştirini parasal olarak yapmamalısın. Ürün kalitesi ve performans önceliklidir.
Reis selamünaleyküm öncelikle bugün monitör almaya karar verdim ve çok kararsız kaldım şu 3 monitör arasında.
HP Omen 25i 24,5" 165hz 1 Ms Full Hd 1920x1080 Ips Gaming Monitör 22j05e9 22J05E9 - Fiyatı, Yorumları
HP Omen 25i 24,5" 165hz 1 Ms Full Hd 1920x1080 Ips Gaming Monitör 22j05e9 22J05E9 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ViewSonic 27" Xg2705 1ms 144hz 2xhdmı Dp Vesa Full Hd Amd Freesync Profesyonel Ips Gamıng Monıtor Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ViewSonic 27" Xg2705 1ms 144hz 2xhdmı Dp Vesa Full Hd Amd Freesync Profesyonel Ips Gamıng Monıtor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
FPS de oynarım hikaye tarzı oyunları da fark etmiyor oyun için alıyorum monitörü sence hangisini almalıyım yardımcı olursan çok mutlu olurum.
FPS de oynarım hikaye tarzı oyunları da fark etmiyor oyun için alıyorum monitörü sence hangisini almalıyım yardımcı olursan çok mutlu olurum.
HP genel olarak tavsiyemizdir. Özellikleri bakımından çoğu rakibinden üstündür. Teknosa'nın satması da ayrı bir avantaj.
Reis benim masam çok aşırı büyük ve bana uzak olduğundan 24 inç ile sıkıntı yaşayacağımı düşünüp 27 inç ViewSonic aldım umarım pişman olmam ViewSonic nasıl sence 27 inç ve 144Hz fiyatı uygun gibi G-Sync yok denmiş ama Denetim Masası'ndan açılıyormuş yani kısacası sence bu monitör değer mi? Yarın gelecek deneyimledikten sonra dönüş yapacağım yine.