5 546263 Decapat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 33 13 Haziran 2022 #1 Monitör Curved VA/IPS Şu an indirimde gördüm almayı düşünüyorum nasıl? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Şu an indirimde gördüm almayı düşünüyorum nasıl? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
konrad_k Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 Hangi mesafeden kullanacağınızı bilmiyorum ama masaya koyup önüne oturacaksanız 31.5 inçte şakasız pikselleri sayarsınız fhd çözünürlükte. Şu an 27'' fhd monitör kullanıyorum, tam sınırdayım diyebilirim, biraz yaklaşınca az çok kendini belli ediyor.
Hangi mesafeden kullanacağınızı bilmiyorum ama masaya koyup önüne oturacaksanız 31.5 inçte şakasız pikselleri sayarsınız fhd çözünürlükte. Şu an 27'' fhd monitör kullanıyorum, tam sınırdayım diyebilirim, biraz yaklaşınca az çok kendini belli ediyor.