kudretoktay
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar dört farklı monitör arasında kaldım. Linkleri aşağıda olan modellerin hangisini seçmeliyim sizce?
Samsung 27" curved monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung 27" kampanyalar ve en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Samsung 27" curved monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung 27" kampanyalar ve en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
AOC 31,5" C32G1 144 Hz 1ms (Analog+HDMI+DPort) FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 31,5" C32G1 144 Hz 1ms (Analog+HDMI+DPort) FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MAGAZA=GAMERS_ARENA.BenQ EX3200R 31.5" 144Hz 4ms (HDMI+Display+mDisplay) Fiyatı
BenQ EX3200R 31.5" 144Hz 4ms (HDMI+Display+mDisplay) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
LG 27" 27GL650F-B 1Ms 144Hz IPS G-Sync Pivot 3 Kenar Çerçevesiz Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 27" 27GL650F-B 1Ms 144Hz IPS G-Sync Pivot 3 Kenar Çerçevesiz Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Öncelikle aradığım özellik, şu an bende GTX 1070 var. O yüzden G-Sync çalışır olması. DisplayPort kablo hazır. Sadece monitör seçmem gerekiyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Karma kullanım ama öncelik FPS oyunları(COD Warzone, CS GO vs.).Ne iş göreceksin monitörde eğer edit tarzı şeyler yapacaksan 31.5 Inc al fakat eğlence amaçlı oyun film vb. direk LG al
Evet benim kafamdaki de o monitör. Fakat VA panel işi bozuyor işte.Ben olsam bunu alırdım hem daha büyük hem daha kibar
.AOC 31,5" C32G1 144 Hz 1ms (Analog+HDMI+DPort) FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 31,5" C32G1 144 Hz 1ms (Analog+HDMI+DPort) FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Büyüklük olarak sıkıntı yaşıcamı sanmam. Nedeni ben şu an 42 inç tv den oynuyorum her şeyi. Aramdaki mesafe 1.5 metreden biraz fazla öyle söyleyebilirim sana. Ama şunda kesinlikle haklısın LG içlerinde donanım olarak en dolusu.LG olan en iyisi bence. Hem IPS ekran ile mükemmel görüş açısı ve iyi renklere sahip olun. AOC olan 31,5 inch. Linç edebilirler beni ama bunu söyleyeceğim:
31,5 inch 1080p alınmaz. Pikselleri sayarsınız. Yoğunluk bayağı bir düşer. Monitörle aranız bayağı bir mesafe koymak zorunda kalırsınız. Kafanız bir aşağıya, bir yukarıya oynamak zorunda kalır. Diğerleri de güzel ama IPS varken VA pek tercih olmaz. Geri kalan üçüne fiyat ve göz zevkine bakarak karar verebilirsiniz.
Bana IPS daha iyi gibi geliyor. Ama çok çok karasız kaldım. Aldıktan sonra da üzülmek istemiyorum.https://www.hepsiburada.com/samsung...esiz-curved-va-oyuncu-monitor-pm-HB00000K2I2N Böyle bir monitör de var 2K ben de bu fiyatlarda monitör araştırıyorum IPS 1080p ile VA 2K arasında kaldım.
Gerçekten bende çok kararsızım ve IPS panellerde ölü pixel de çok oluyor diyorlar. Bu sebeple aldığım yere de dikkat etmeye çalışıyorum.Bana IPS daha iyi gibi geliyor. Ama çok çok karasız kaldım. Aldıktan sonra da üzülmek istemiyorum.
Ben muhtemelen IPS olan LG yi alıcam. Çünkü hem daha parlak hemde daha net görüntü var.Gerçekten bende çok kararsızım ve IPS panellerde ölü pixel de çok oluyor diyorlar. Bu sebeple aldığım yere de dikkat etmeye çalışıyorum.
Nereden almayı düşünüyorsunuz ? Ayrica AOC'un 27G2U modeli var onun hakkında düşünceleriniz nelerdir ?Ben muhtemelen IPS olan LG yi alıcam. Çünkü hem daha parlak hemde daha net görüntü var.