AOC C32G2AE/BK vs Acer Predator XB271HABmiprzx

Yalçın KOCA

Hectopat
Merhaba iyi forumlar, bu iki monitörden bir tanesini almayı planlıyorum ama hangisini almalı bilmiyorum. Artı ve eski özelliklerini, hangisinin mantıklı olacağını söylerseniz çok mutlu olurum. Başka model önerilerine de açığım.

AOC C32G2AE/BK 31.5" 1ms Full HD FreeSync Curved oyuncu monitörü​

Acer 27" Predator XB271HABmiprzx 1ms 144Hz HDMI+ display NVIDIA G-Sync Full HD Gaming​

O AOC monitörden uzak durmanızı öneririm aynısının 24inç olanını aldım ghosting sorunlu çıktı iade ettim LG aldım hiç tavsiye etmem o modeli.

O AOC monitörden uzak durmanızı öneririm aynısının 24inç olanını aldım ghosting sorunlu çıktı iade ettim LG aldım hiç tavsiye etmem o modeli.

Hemen sende sorun çıktı diye niye kötülüyorsun monitörü? Bende kullanıyorum 24 inç olan modeli hiç bir sorun yok, gayet de memnunum. Sende sorun çıktı diye sorunlu bir model mi oldu?

Arkadaşlar tartışmaya girmeden şöyle bir soru sorayım o zaman. Ghosting sorunu çıkarsa eğer bunu nasıl anlarım?

Hemen sende sorun çıktı diye niye kötülüyorsun monitörü? Bende kullanıyorum 24 inç olan modeli hiç bir sorun yok, gayet de memnunum. Sende sorun çıktı diye sorunlu bir model mi oldu?
VA panellerde genel bir sıkıntı ve ayrıca bu modelde Ölü Pixel, Ghosting sorunu yaşayan çok insan var işi şansa bırakamayız çünkü bende insanların tavsiyesini dinleyip aldım sonra çok pişman oldum aynısını arkadaşın yaşamasını istemiyorum.
Arkadaşlar tartışmaya girmeden şöyle bir soru sorayım o zaman. Ghosting sorunu çıkarsa eğer bunu nasıl anlarım?
Hocam biraz bekleticem önceden videoya almıştım 240 FPS kamera ile atıcam canlı canlı izleyin.
Bakabilirsiniz videoyu buldum.

Tabi bekliyorum.
@phpman fare imlecine mi bakmam gerekir yoksa iz mi bırakıyor diye bakmam gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…