SezginCoban Kilopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #11 umut palabıyık dedi: Monitörden cok fazla anlamam hocam ama yapmaya calısırım. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam monitör geldi mi acaba?
umut palabıyık dedi: Monitörden cok fazla anlamam hocam ama yapmaya calısırım. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam monitör geldi mi acaba?
umut palabıyık Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #12 SezginCoban dedi: Merhaba hocam monitör geldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam geldi ama bi sıkıntı var oyun oynarken monitor anlık gidip geliyor size bunun sebebi ne olabilir ? Hem dp hem hdmi girişi ile deneddm
SezginCoban dedi: Merhaba hocam monitör geldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam geldi ama bi sıkıntı var oyun oynarken monitor anlık gidip geliyor size bunun sebebi ne olabilir ? Hem dp hem hdmi girişi ile deneddm
SezginCoban Kilopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #13 umut palabıyık dedi: Hocam geldi ama bir sıkıntı var oyun oynarken monitör anlık gidip geliyor size bunun sebebi ne olabilir? Hem DP hem HDMI girişi ile deneddm. Genişletmek için tıkla... Bence aldığın yere destek at sorunu varsa değiştirirler. umut palabıyık dedi: Hocam geldi ama bi sıkıntı var oyun oynarken monitor anlık gidip geliyor size bunun sebebi ne olabilir ? Hem dp hem hdmi girişi ile deneddm Genişletmek için tıkla... Hocam driverı silip kurdun mu bir de AOC g menu driverı kurarsan belki düzelebilir kısaca Ekran kartı driver yeniden yükle Aoc g-menu driver yükle umut palabıyık dedi: Hocam geldi ama bi sıkıntı var oyun oynarken monitor anlık gidip geliyor size bunun sebebi ne olabilir ? Hem dp hem hdmi girişi ile deneddm Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam Son düzenleme: 4 Haziran 2020
umut palabıyık dedi: Hocam geldi ama bir sıkıntı var oyun oynarken monitör anlık gidip geliyor size bunun sebebi ne olabilir? Hem DP hem HDMI girişi ile deneddm. Genişletmek için tıkla... Bence aldığın yere destek at sorunu varsa değiştirirler. umut palabıyık dedi: Hocam geldi ama bi sıkıntı var oyun oynarken monitor anlık gidip geliyor size bunun sebebi ne olabilir ? Hem dp hem hdmi girişi ile deneddm Genişletmek için tıkla... Hocam driverı silip kurdun mu bir de AOC g menu driverı kurarsan belki düzelebilir kısaca Ekran kartı driver yeniden yükle Aoc g-menu driver yükle umut palabıyık dedi: Hocam geldi ama bi sıkıntı var oyun oynarken monitor anlık gidip geliyor size bunun sebebi ne olabilir ? Hem dp hem hdmi girişi ile deneddm Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam
umut palabıyık Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #14 SezginCoban dedi: Bence aldığın yere destek at sorunu varsa değiştirirler. Hocam driverı silip kurdun mu bir de AOC g menu driverı kurarsan belki düzelebilir kısaca Ekran kartı driver yeniden yükle Aoc g-menu driver yükle Oldu mu hocam Genişletmek için tıkla... Hocam alır almaz onu yüklemiştim zaten.Şöyle lol,valorant,dead by daylight,csgo da olmuyor ama pubg,dota2 de oluyor ne alaka olabilir anlamadım.
SezginCoban dedi: Bence aldığın yere destek at sorunu varsa değiştirirler. Hocam driverı silip kurdun mu bir de AOC g menu driverı kurarsan belki düzelebilir kısaca Ekran kartı driver yeniden yükle Aoc g-menu driver yükle Oldu mu hocam Genişletmek için tıkla... Hocam alır almaz onu yüklemiştim zaten.Şöyle lol,valorant,dead by daylight,csgo da olmuyor ama pubg,dota2 de oluyor ne alaka olabilir anlamadım.
SezginCoban Kilopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #15 umut palabıyık dedi: Hocam alır almaz onu yüklemiştim zaten.Şöyle lol,valorant,dead by daylight,csgo da olmuyor ama pubg,dota2 de oluyor ne alaka olabilir anlamadım. Genişletmek için tıkla... Valla anlamadım bende umut palabıyık dedi: Hocam alır almaz onu yüklemiştim zaten.Şöyle lol,valorant,dead by daylight,csgo da olmuyor ama pubg,dota2 de oluyor ne alaka olabilir anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne oldu sorun düzeldimi bir ds monitör hakkında bilgi verirseniz renk kalitesi vb. Son düzenleme: 6 Haziran 2020
umut palabıyık dedi: Hocam alır almaz onu yüklemiştim zaten.Şöyle lol,valorant,dead by daylight,csgo da olmuyor ama pubg,dota2 de oluyor ne alaka olabilir anlamadım. Genişletmek için tıkla... Valla anlamadım bende umut palabıyık dedi: Hocam alır almaz onu yüklemiştim zaten.Şöyle lol,valorant,dead by daylight,csgo da olmuyor ama pubg,dota2 de oluyor ne alaka olabilir anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne oldu sorun düzeldimi bir ds monitör hakkında bilgi verirseniz renk kalitesi vb.