AOC CQ27G2U nasıldır?

Yani oyunlarda düşük Fps alman doğrudan ekran kartı ile alakalı ilk önce de onun dışında bende öyle bir sorun yok normal 144Hz hızında kullanıyorum monitörü. Görüntü ayarlarından monitör hızı seçenekleri var orada Hz seçenekleri mevcut, 144Hz seçili olduğundan emin olmalısınız.
G-Sync değil FreeSync var ve G-Sync Ekran kartları ile uyumlu yani AMD de Geforce de alsanız sıkıntı çıkartmaz.bu arada o ürüne o para çok 2850 TL ye şunu almanızı tavsiye ederim.
Bende o monitörü alacaktım ama 5 metre ayağı var resmen anormal çirkin sırf o yüzden vazgeçtim. Yoksa tabi ki Samsung kalitesi her yerde geçer.

Geforce RTX 2070 ekran kartım var ve driverleri'da güncel. Biosumu'da yeni güncelledim fakat tek seçenek monitör kaldı. Onu test ettiğimde 144hz ye çıkmıyor. Siz online VSYNC test yaptınız mı hiç? Deneyebilir misiniz? ve Görüntü ayarlarından 144hz seçili evet.

Online VSYNC test yaptığımda 144hz görüyor. 143.9-144.0 şeklinde sonuçlar. Acaba atladığımız başka ne olabilir? AOC G-Menu'den veya monitör üzerindeki tuşlar ile manuel ayarları kontrol ettiniz mi?

Online V-Sync test yaptığımda 144Hz görüyor. 143.9-144.0 şeklinde sonuçlar. Acaba atladığımız başka ne olabilir? AOC g-menu'den veya monitör üzerindeki tuşlar ile manuel ayarları kontrol ettiniz mi?

Samsung LC27HG70QQMXUf 27 arkadaşlar ben bu monitorle konudaki monitor arasında kaldım sizce hangisi?

Samsung LC27HG70QQMXUf 27 arkadaşlar ben bu monitorle konudaki monitor arasında kaldım sizce hangisi?
Sevgili dostum iki monitörde iyidir. Yani monitör işi de şans işi artık. Spesifik olarak bu iyi şu iyi demek biraz bayat kalıyor çünkü her marka ve modelde sorun çıkabiliyor malesef. Ben de belirttiğin Samsung almayı düşündüm ilk başta ama arkasında ki ayak mübarek ayrı bir dünya sırf o yüzden vazgeçtim. AOC monitörleri de kendimce beğenirim. Bu aldığım monitörü Almanya'da ilk çıktığı zamandan itibaren alıp kullanan bir gurbetçi arkadaşım vardı onun referansıyla aldım en sonunda çünkü ne alacağımı şaşırmıştım. Nasip kısmet deyip aldık işte. Bu monitör 2020 Ocak ayında çıktı sanırım yani güncel teknoloji barındırıyor sorun yaşama riskim belki daha az olur düşüncesi de vardı alırken. Şimdilik bir sorunumuz yok. İki monitörde güzel sizin zevkinize kalmış ve tabi şansınıza. Şansınız bol olsun

+ lar - ler dersen kesinlikle C27HG70 derim Link google ye 8bit VS 10 bit yazın aradaki farklardan en basit i, samsung 10Bit HDR FreeSync2 parlaklık 350cd AOC 8Bit HDR Yok FreeSync1 parlaklık 250cd.
Saygılarımla.

+ lar - ler dersen kesinlikle C27HG70 derim Link google ye 8bit VS 10 bit yazın aradaki farklardan en basit i, samsung 10Bit HDR FreeSync2 parlaklık 350cd AOC 8Bit HDR Yok FreeSync1 parlaklık 250cd.
Saygılarımla.
Benim aldığım modelde HDR desteği mevcut. Aynı şekilde Freesync1, Freesync2, Syncataptive desteklidir. Otomatik tanımlama mevcuttur. Bit konusunda malumatım pek yok. Onun dışında artı veya eksi değerlendirmesi sizin ortaya koyduğunuz doneler ışığında değerlendirilecek kadar sığ ve dar kalıpta yapılamaz. Ben diğer kanattan fazla artı çıkarabilirim monitörüm lehine. Şimdi burada monitör savaşı başlatmak değil niyetim her şey den önce çok göreceli bir kavramdır bu tamamen kişilerin kendi zevklerine kalmıştır. Birisinde olan veya olmayan özellik diğerine eksi yazmaz. Burada temel mesele şansın yaver gitmesi ve malum sorunsuz kullanımdır.

+ Lar -ler dersen kesinlikle C27HG70 derim Link Google'ye 8Bit vs 10 Bit yazın aradaki farklardan en basit I, Samsung 10Bit HDR FreeSync2 parlaklık 350CD AOC 8Bit HDR yok FreeSync1 parlaklık 250CD.
Saygılarımla.

AOC freesfync2 destekliyor HDR derken neden bahsediyosunuz biraz açar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…