AOC CQ32G1 vs MSI Optix G32CQ4

DjKedi

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar Amazon.com.tr üstünden satıcısı Amazon olan bir monitör alacağım üstte bulunan 2 monitör arasındayım. Sizce bu iki üründen hangisini almalıyım. 3500 liraya kadar limitim var. 31, 5" almak istiyorum.

Not: MSI şu an 3700 lira fakat sık sık 2900-3000 bandına düşüyor bu yüzden MSI markalı monitörü sanki 3000 liraymış gibi değerlendirirseniz iyi olur, onu almamı söylerseniz indirimi bekleyeceğim.

Daha önce benzer konu açmıştım fakat fiyat güncellendiği için yeni bir konu açmak istedim.
@SkyRose @EnderTR52

Son düzenleyen: Moderatör:
LG 27GN800-B 27'' 144Hz 1ms (HDMI+Display) QHD IPS Monitör
https://www.hepsiburada.com/lg-27gn...hd-ips-monitor-p-HBV000018SLZ8?magaza=Shoplus

Böyle bir IPS monitör tercih eder misin?

MSI tercih edilebilir. İkiside 8 bit ama kontrast oranı MSI daha fazla. 165 Hz olması cabası.
MSI 10bit, Aoc 8bit.

İkisi arasından MSI.

Peki yaklaşık bu fiyat bandında ikisinden de iyi diyebileceğin bir ürün var mı?

Peki yaklaşık bu fiyat bandında ikisinden de iyi diyebileceğin bir ürün var mı?
321CQR ile 271CQR farklı modeller(sadece inç değil) ama eğer 271CQR gibi siyah eşitliği sunuyorsa alınmaz. Ama muallak bir şey, bilinmiyor yani.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, attığınız monitörlerin Amazon fiyatları biraz yüksek özellikle Amazon istememin sebebi iade olayının çok kolay olması. Diğer sitelerden ölü pikselli gelirse uğraşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…