AOC E2180SW monitöre farklı ayak takılır mı?

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
Monitörün standını çıkartın ve kare şeklinin köşelerini tamamlayan vida deliği görüyorsanız takabilirsiniz. Uyumluluk için iki vida arasını, yani bir kenarı ölçün.
İnternette bir bilgi bulamadım.

Monitörün standını çıkartın ve kare şeklinin köşelerini tamamlayan vida deliği görüyorsanız takabilirsiniz. Uyumluluk için iki vida arasını, yani bir kenarı ölçün.
İnternette bir bilgi bulamadım.

O vida takılacak yerler varmış. Cetvelle ölçtüğüm kadarıyla 10 cm boşluklar var tüm vida yerlerinin arasında.

O vida takılacak yerler varmış. Cetvelle ölçtüğüm kadarıyla 10 cm boşluklar var tüm vida yerlerinin arasında.
VESA 100x100mm standardı sağlayan tüm standlarla uyum içerisinde çalışır.

Attığınız üründe sadece tilt ve sviwel var, pivot yok.

VESA 100x100mm standardı sağlayan tüm standlarla uyum içerisinde çalışır.

Attığınız üründe sadece tilt ve sviwel var, pivot yok.

O pek sorun değil monitörü hareket ettireyim yeterli. Peki duvara monte etmeden kullanılır mı? Benim masamın arkası kapalı olduğu için duvara monte edemiyorum.

O pek sorun değil monitörü hareket ettireyim yeterli. Peki duvara monte etmeden kullanılır mı? Benim masamın arkası kapalı olduğu için duvara monte edemiyorum.
Kullanmadığım için bilmiyorum :(.

Kullanmadığım için bilmiyorum :(.

O zaman babama bir sorayım. Eğer monte edebiliyorsam masaya almayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yardımınız için. Bu arada tilt ve swivel hareketleri ne oluyor tam olarak?

Bir de şu da olur mu onu soracaktım. Yorumları var ve kaliteli deniyor.

O zaman babama bir sorayım. Eğer monte edebiliyorsam masaya almayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yardımınız için. Bu arada tilt ve swivel hareketleri ne oluyor tam olarak?
Sviwel sağa sola doğru eğilme. Tilt ise aşağı yukarı doğru eğim verme. Elimde görseller vardı ama bulamadım :/.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı