Eğer işinizi göreceğini düşünerek aldıysanız başkasının ne dediğinin sizi ilgilendirmemesi lazım. Bütçeniz olsa 144Hz alırdınız diye düşünüyorum. AOC monitörler kalitesiz değil, HDMI girişi olan "0" monitörlere göre normal fiyat.
Eğer işinizi göreceğini düşünerek aldıysanız başkasının ne dediğinin sizi ilgilendirmemesi lazım. Bütçeniz olsa 144Hz alırdınız diye düşünüyorum. AOC monitörler kalitesiz değil, HDMI girişi olan "0" monitörlere göre normal fiyat.
O monitör 200 nit parlaklık, TN panel ve TN panel olmasına karşın 5 ms tepki süresine sahip. Canını sıkmak gibi olmasın ama yanlış bir tercih olmuş. Ayrıca önerdiğimiz BenQ monitörden eksik olarak gerçek 8 bit değil, 6 bit + frc. Ayrıca Flicker Free ve mavi ışık filtresi gibi özellikler göremedim. Eğer yoksa göz sağlığı açısından bu da bir eksi. 21.5" AOC E2270SWHN - Specifications
LG 21,5" 22MK430H Full HD Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
Evet seni bekliyorum git al hadi. Rakamlara takılmışsın ama demek istediğimi anlamamışsın. Arkadaş sanki bilmiyor mu daha iyisini almayı? Bütçesine uygun olanı tercih etmiş ve "Kötü bir tercih mi yaptım?" diye soruyor sadece.
@Cemal Gürsel Arkadaş zaten daha önce konu açmıştı. Biz de ona öneri sunduk bütçesi dahilinde. O bizi dinlememiş ve tekrar aldığı monitör hakkında yorum istemiş, biz onu yorumluyoruz. Konuyu bence saptırmamak lazım.
Bunun HDMI olmayan versiyonunu kendim kullanıyorum, berbat bir model. 4 sene önce 250 TL gibi bir fiyata almıştım. 250 TL fiyatı hak ediyor ama bu paraya en azından parasını daha fazla hak eden GW2270H alınabilirmiş. Geçen 500 TL idi Hepsiburada üzerinde.